Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Remek hír, jöjjenek csak az Ryzenes üzleti laposok minden mennyiségben
Olvastam a cikket és fórumban a bejegyzéseket is, kérdésem az alábbi lenne. Nem kötekedésből, csak nem értem a dolgot. Kevés az infóm az adott témáról.
Az AMD-s gépeken miért van/lenne gond a Linux-szal?
Nekem itthon van egy AMD-s kis pc-m. Egy Athlon 5350 van benne. Igaz nem mai gyerek, de minden gond nélkül felment rá a legújabb Mint Linux. Vígan elvan. Tokéletesen használható. Jobban megy rajta a Mint, mint korábban a Win7 vagy a Win10.
Olvastam 1-2 hozzászólásban, hogy miért tenne fel valaki üzleti gépre egy linuxot?
Ahány fejlesztőt ismerek (nem .NET-ben, vagy valami MS specifikus nyelven fejleszt) a többségnek vagy Mac-je van, vagy Linux-szon tolja az ipart.
Én is erősen gondolkodom a Windowsról váltást a fejlesztői gépemen, mert dockerezni áldásosabb rajta
Ha pl veszek egy Ryzen 4000-es lapost a jövőben (DELL, HP) melóra, akkor inkább hanyagoljam a linuxot az AMD + linux házasság kapcsán? Rosszak a tapasztalatotok?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest