- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na, vegre valami ami talan valthatja a pebble2-t ha az bemondja az unalmast (marmint a Bip S). Foleg ha le lehet butitani fekete-feherre. A GPS (nekem) tok folosleges benne, de ennyi penzert elneznem neki, foleg ha altathato.
-
prolad
addikt
válasz
Banderasz74 #2 üzenetére
Nekem sima Bip van, azon semmi karc nincs, gondolom mert annyira kicsi és kézresimuló (előző órám még hagyományos, jó vastag fémházas, na az tele volt karccal). Egyedül az üveg olyan, mintha "kopna",de ha rendesen megtörlöm akkor az is hibátlan. Pedig nem vigyázok rá különösebben.
Cikkhez:
Na, akkor a Bip mégis kapott rendes vízállóságot, máshol IP68-at olvastam, nem is értettem. Mondjuk egy kicsit nagyobb kijelzőt kaphatott volna, mint mondjuk a gts (vagy gtr, nem tudom melyik a szögletes). -
Mikor elolvastam a bevezetést elkezdtem izgulni, hogy nehogy rossz vétel legyen a stratos 3, de mikor elolvastam a teljes cikket megnyugodtam, hogy ez a T-rex nem véletlen halt ki...
-
Bennyboy
őstag
Érdekes lehet a Trex de nekem rögtön a bumfordi Gshock jut róla eszembe. Túl drabális nekem.
-
juuzer
addikt
Not bad, bár szerintem a rendes vízállóságot leszámítva akkora előrelépés nem törtémt a sima Bip-hez képest.
Viszont annak örülnék, hogy ha az Amazfit és a Mi Fit applikációkat végre összegyúrnák egy értelmes és jól működő appá. :)
-
törölt tag
Azt meg tudnátok nézni, hogy a Huawei Health-szel?
-
steevo0
tag
Amoled kijelző egy outdoor órához...kár érte szvsz.
-
bunnyhu
senior tag
Engem az érdekelne, vajon a bip s is megkapja-e azt a "fejlesztést" , hogy végre állíthatóvá válik a gps mintavételezés? Mert nekem az volt a fő fájdalmam az előző szériánál, és emiatt adtam el a rákba. Meg a vacak pulzusmérő miatt, de az elvileg javul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- SoundBlaster X-Fi
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest