- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Anno, a '90-es évek végén, még a 2000-es évek elején nem volt ez annyira ritka. Az első számítógépem Micron modulja is az USA-ban készült.
És az ATI Radeon-om is még "Made in Canada" volt; az ATI cég központi gyárában gyártva.
Ám a legtöbb cégnek már jobban megérte kihelyezni a gyártást valami keletebbre lévő országba. Előbb Közép-Európa, majd Kelet-Európa következett. (Biztosan sokan emlékeznek a magyar IBM, vagy Philips gyárakra...)
Aztán jött India és Kína.
Utóbbi kettővel már mi sem tudunk versenyezni.
Szerencsére az USA-ban elég jól működik még a kisvállalkozások rendszere, így időnként bele lehet futni kis manufaktúrák által gyártott eszközökbe még mindig.
Persze az IT piacon már nem ez a jellemző. -
Dr. Akula
félisten
"olvasási sebességre 4, írásira pedig 3 GB/s körüli értékeket ígérnek"
Ehhez felesleges volt a PCIE 4.0, alig több mint a 3.0-ás Samu 960Pro.
-
mepet
addikt
Kíváncsi lennék, a 2.5"-os Mushkin SSD-k összeszerelése továbbra is az Amerikai Egyesült Államokban történik-e. Én az utolsó Mushkinomnál nagyon meglepődtem az "assmebled in USA" szövegen, korábban még sosem láttam ilyet hardveren.
-
Piftuka
veterán
Jó, hogy vannak még külső, 2.5-es megoldások adattárolásra!
Tévéhez, adást rögzíteni, nagy mennyiségű adatot hordozni, másolni tökéletesek ezek. A Mushkin esetében még bízhatunk is abban, hogy remek chip-ek lesznek az SSD eszközökön.A kérdés, hogy a vezérlő milyen minőségű lesz!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest