- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Precorus
tag
válasz
Synthwave #64 üzenetére
Ja, van benne pár órám, régen sokat toltuk
Haverokkal majomkodni tökéletes.....ki hogy tudja szivatni a másikat, tnt-ágyúval ki tud jobban célozni(és felrobbantani a másik házát.....), rengeteg ötletes csapdát tudsz építeni(levédett telkeden padlón át lávába esel, stb).
Múltkor találtam egy szivatós pályát. Kiestek alólad a blokkok, stb
Szóval teljesen igaz amit mondas, jó sok időt bele lehet rakni, pedig egyszerű játéknak tűnik
De amúgy pár verzió óta van vége a játéknak(meg kell ölni a sárkányt), az lenne a legjobb kezdet, ha egyszer rászánod magadMostanában épp factoriozom, az se túlmisztifikált játék.....aztán most csak az első free-play emben már 11 órát játszottam....
-
Puma K
nagyúr
válasz
Synthwave #64 üzenetére
A Steam-es verzióban is benne van a multi-online és még most is játsszák
A hétfői napon ahogy kezdődik a játék, azonnal bementem a lakókocsi mögött lévő titkos helyre... egy ásóval és a jó öreg bakancsommal mentem be rugdalózni... a kettőt egyszerre alkalmazva roppant hatékony elegyet alkotva az elején mindenki kapott de nagyon dúlván
A végén úgy jöttem ki, hogy majdnem minden létező fegyvert megszereztem és pluszban azt az egyet is amit csak ott lehet megkaparintani.
Kicsit erős lesz a kezdés de annál brutálabbra igyekszem majd venni a figurát ha megint nekiugrok a játéknak
-
válasz
Synthwave #50 üzenetére
Pedig igen. Ez nem az üzletemberek, de még csak nem is a mérnökök lapja.
Egy csomó idióta f. van a világban, aki keresetén felül vesz telefont, laptopot, dektop PC-t, autót. Komoly emberek, komoly fizetéssel pont nem rohannak ilyen lapokért, akkor inkább vesznek egy brand workstationt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest