- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
A fejlesztés nagyon klassz, csak az ára húzós. Bízom benne pár éven belül ez a technológia is mindennapos, elérhető dolog lesz, remélhetőleg jóval alacsonyabb árakkal.
-
kiezTe90
senior tag
Nem vagyok annyira otthon ebbe a témába de "paraszti ésszel" belegondolva, szerintem megviseli. Bar azért gondolom nem azért van ez hogy napi 10-12 órát rajtad legyen.
Amúgy előre látom vezetés közbe ez mekkora problémákat fog okozni. Sok f*sz ígysem bírja ki hogy a lámpánál (meg menetközben) ne nyomkodja a telefont. -
Matada2.3
veterán
Én mindíg is támogattam ezt az irányt, remélem a nagyobb gyártók is látnak benne fantáziát. Bár előtte le kéne tesztelni, hogy nem okoz semmi kárt a szemben/szemtengelyben.
-
dutrás
őstag
Kérdés az hogy a szemet mennyire viseli meg az állandó fókuszváltás használat közben.
Az ár az nagyon sok. Újabb rétegtermék. -
jUUh
addikt
Dioptria nélkül nem sok értelme van, ilyen árral meg pláne nem, szerintem.
-
mrThomi
addikt
Dioptriaval aligha müködne. ugy torzulna a latomezö hohy csak na
-
etohun
aktív tag
Nagyon üdvözlöm, hogy újra elkezdtek foglalkozni a témával, de ennél a Google Glass is életképessebb volt, ezzel a kinézettel, bumfordisággal nemhiszem, hogy bárki hordaná
-
RSteve
tag
"...telefon szárán levő értintésérzékeny felület..."
Vagy inkább a szemüveg szárán. :-)
-
vilmose33
őstag
Jó ,hogy újra élesztették a dolgot. Remélem lesz dioptriásban is.
-
rep3at
őstag
Nem tartom hülyeségnek, főleg ha lesz dioptriás változata is. Az okosórát is hülyeségnek tartották, mégis valamiért egyre többen veszik..
-
Ricardo
titán
Jó kérdés, hogy dioptriás kivitelben is meg tudják e oldani. Sokkal életképesebbnek tűnik mint a Google glass, de a kamera szerintem itt is problémákat fog okozni. Egy csomó helyről ki lesz tiltva.
-
arn
félisten
Bizonyos munkaknal nagy dolog... illetve van ennek vmi sztenderd platformja az infok megjelenitesehez? Pl egy sima pdfet megjeleniteni szereleskor, vagy hasonlo. Siman elfogadnam otthonra is, persze joval olcsobban. AR szemuvegkent pl ha mutatna mit hova kell tenni es hogyan... 1000 lehetoseg van ebben munkaeszkozkent.
-
kiezTe90
senior tag
Mindenképpen érdekes, de Nekem nem kellene.
Nekem pl a munkahelyen munkavédelmi szemüveg kell, az is zavar szóval ha még a látómezőmbe belekerül ezaz, tuti megőrülnék. -
axioma
veterán
Tetszetos. De gondolom egy ablakuveg szemuveg. Az uveget hasznalja a technologia (specko), vagy a keretbe belerakathato a usernek megfelelo dioptria?
Okosora nagysagrendu infonak tunik, csak kenyelmesebben (jo, a pebblemnel sokkal tobb).
Ja es majd ha megveheto aron leszAzert nagy fegyverteny lenne, ha Veletech-re szereznetek egyet kolcsonbe probalgatni...
-
Repülőgép üzemmód gomb van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest