Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstN
tag
Nekem nagyon bejon ez az okosora. Az LG Urbane, Huawei Watch es e kozott vacilalok. Az Lg-t es a Huawei-t mar megfogdostam. Nekem egyertelmuen az LG jott ki gyoztesnek. A Fossil okosoraval kapcsolatban nincs tapasztalatom. Van meg valakinek ilyen oraja az elottem szolon kivul? Tapasztalatot tudna irni?
Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
Carambola
tag
2015 december 18.-a óta használom a Fossil Q Foundert.
Az óra elképesztően jó. Sokáig szemeztem először az LG Urban majd a Samu G2 Classiccal, de végül is a Fossil győzött. Az óra baromi jól néz ki. Szolgáltatásaiban ugyan azt tudja, mint az okosórák általában. Egyedül a pulzusmérő hiányzik. Féltem a méretétől és a súlyától, de végül is nem volt ezekkel gond.
A gyári fémszíj úgy van egybeépítve az óratokkal, ahogy egyetlen egy okosóránál sem látható. A gyári óralapok nekem nem jöttek annyira be, de ingyenesen találtam a Play áruházban ami jól is néz ki, és mutatja az óra, a telefon töltöttségét, analóg lappal, hőmérséklettel, napos dátummal.
Akik meglátják és nem ismernek, csak méregetnek mi lehet ez a csuklómon, akik ismernek azok kérdeznek....
Mikor tegnap a moziban jöttek az értesítések a Bayern meccs góljairól, hát kellett volna látni az arcokat.
A fényerőbeállítás valóban szükségessé teszi a flat tire alsó kivágást. De ha fekete hátterű óraszámlapot választunk, akkor gyakorlatilag észrevehetetlen. Ellenben nagyon hasznos. Átlagban egy töltéssel ,ha nem ezen böngészek, akkor 2 napot bír. Ha az IP kamera élőképét nézem hosszasan, fényképeket nézegetek, böngészek rajta akkor , akkor egy nap, de ezekre igazából nem ajánlom, bár igen parasztvakító villogni vele
Szóval azt mondom én nem bántam meg, nagyon nem....[ Szerkesztve ]
-
Igen az ára olyan a TAG órájának, hogy kihullik a maradék hajam is ha rágondolok, de kinézetre nagyon jó. A Casio funkcionálisabbnak tűnik és talán megfizethetőbb is. De a Razer is mutatott be eg szörnyet ami a G-Shock-okat idézi bár csak csúnyaságban.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Mr. Deluxe #3 üzenetére
Se mechanikus, se elemes órában nem nagy eresztés a Fossil.
-
RaveForce
veterán
hát... ez nem is drága, de ezek a képek a cikkben... tanítani kéne, hogy így ne..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
MartOOn
addikt
en is inkabb azokrol olvasnek. a TAG gyonyoru lett de ugye az ara is az es hat egy "egyszeru" android wear orarol beszelunk. kicsit olyan a feelingem mint regen amikor nokiak adtak a Vertu keszulekek alapjait. ugyanazt kaptad mintha nokaid lenne de a haz meg a korites minosegi volt. nem kicsit. itt is ez a helyzet, semmivel nem kapok tobb funkcionalitast mint a jelenlegi moto 360-amtol viszont egy minosegi hazban van. ha mindegy lenne az a fel milla akkor en is azt vennem nem "egetnem" magam a moto-val de igy...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
cowk
tag
jottem en is patinasozni, de mar negyen is megeloztek.
-
Követem ezt a szegmenst valamennyire, nem vagyok beleszerelmesedve, de azért most így a CES alatt a Casio és a Tag órájától leesett az állam. Ez a Fossil meg nem igazán jön be.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MartOOn
addikt
válasz vigyori78 #11 üzenetére
Nem véletlenül rakjak a fényérzékeny szenzort a telok elejére. Ahol a kijelzo van, hiszen a lőtéri kiskutyat sem erdekel h a hatlap vagy az oldalkeret mekkora fenyben tundokol. A kijelzo a lenyeg. A keretet lehet eppen takarja valami erre leveszi neked a fenyerot mikozben a kijelzore meg süt a Nap. Gondoltam ez vilagos mindenkinek.
Fossil mint patinás gyártó... Ez engem is szemen bökött.
Nem nez ki rosszul (bar a cikkben szereplő képek edesistenem de xarok) az ara sem rossz annyira. De marad a moto360 1gen. Amire kell azt tudja es fele ennyibe sem kerul már.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
vigyori78
őstag
-
moleculez
veterán
Komolyabb vas benne, mint néhány telóban😁😁
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
utomi
senior tag
Jelenleg nincs más megoldása a piacnak az Ambient Light (fényérzékelő szenzor) használatára. Merthogy sem a Huawei Watchban sem a Gear S2-ben nincs ilyen szenzor. (Meg ugye semelyik másik Android Wear watchban sem amúgy). És akkor el lehet dönteni, hogy kinek mi a fontos én inkább szavazok az Ambient Light szenzorra mint a kézi fényerő baszogtatásra. Egyébként érdekes, hogy az Apple Watchban ez meg lett oldva bár ott ugye nem is kerek a kijelző. Lehet ez az oka.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #3 üzenetére
+1. 1984 óta biztos oxidálódtak a réz vezetékek a Fossil főhadiszállásán, de attól még nem patinás a cég
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem a Samu megoldása ezerszer elegánsabb és praktikusabb.
-
veterán
Hát nem tudom,én semmi vonzót nem látok benne.
Ha nem okosóra lenne,akkor ez az "elegáns" külső a jellegtelen 12 egy tucat kategória lenne.
Attól hogy "szmártvaccs" és Fossil,még nem lesz überbrutál kihagyhatatlan.
És igen,a Huawei órája köröket ver erre.[ Szerkesztve ]
-
Attiba
tag
Ezzel a kijelentéssel azért vitatkoznék:
"Q Foundernél elegánsabb okosóra nincs ma a piacon"
Lásd pl. Huawei WatchIphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
Mr. Deluxe
tag
A Fossil minden, csak nem patinas.
-
crue
őstag
Nagyon illúzióromboló az a kijelző levágás. Az első moto-nál még elment, mert úttörő volt, de azóta mindenki más képes megoldani a teljesen kör alakú kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! Apple Watch 10 46mm Titanium + Titan Milanese szíj! Apple garancia!
- Urvoi Apple Watch Ultra 2 Titanium Milanese Loop Black
- HUAWEI Watch Gt2 Pro
- Apple watch ultra 2 49mm GPS+Celluar Titán+sötétkék szíj (gyári) (Csere is!)
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest