- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új márka bevezetésén dolgozhat a Vivo
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
Nagyon illúzióromboló az a kijelző levágás. Az első moto-nál még elment, mert úttörő volt, de azóta mindenki más képes megoldani a teljesen kör alakú kijelzőt.
-
Mr. Deluxe
tag
A Fossil minden, csak nem patinas.
-
Attiba
tag
Ezzel a kijelentéssel azért vitatkoznék:
"Q Foundernél elegánsabb okosóra nincs ma a piacon"
Lásd pl. Huawei WatchIphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
veterán
Hát nem tudom,én semmi vonzót nem látok benne.
Ha nem okosóra lenne,akkor ez az "elegáns" külső a jellegtelen 12 egy tucat kategória lenne.
Attól hogy "szmártvaccs" és Fossil,még nem lesz überbrutál kihagyhatatlan.
És igen,a Huawei órája köröket ver erre.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem a Samu megoldása ezerszer elegánsabb és praktikusabb.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz Mr. Deluxe #3 üzenetére
+1. 1984 óta biztos oxidálódtak a réz vezetékek a Fossil főhadiszállásán, de attól még nem patinás a cég
[ Szerkesztve ]
-
utomi
senior tag
Jelenleg nincs más megoldása a piacnak az Ambient Light (fényérzékelő szenzor) használatára. Merthogy sem a Huawei Watchban sem a Gear S2-ben nincs ilyen szenzor. (Meg ugye semelyik másik Android Wear watchban sem amúgy). És akkor el lehet dönteni, hogy kinek mi a fontos én inkább szavazok az Ambient Light szenzorra mint a kézi fényerő baszogtatásra. Egyébként érdekes, hogy az Apple Watchban ez meg lett oldva bár ott ugye nem is kerek a kijelző. Lehet ez az oka.
-
moleculez
veterán
Komolyabb vas benne, mint néhány telóban😁😁
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
vigyori78
őstag
-
MartOOn
addikt
válasz vigyori78 #11 üzenetére
Nem véletlenül rakjak a fényérzékeny szenzort a telok elejére. Ahol a kijelzo van, hiszen a lőtéri kiskutyat sem erdekel h a hatlap vagy az oldalkeret mekkora fenyben tundokol. A kijelzo a lenyeg. A keretet lehet eppen takarja valami erre leveszi neked a fenyerot mikozben a kijelzore meg süt a Nap. Gondoltam ez vilagos mindenkinek.
Fossil mint patinás gyártó... Ez engem is szemen bökött.
Nem nez ki rosszul (bar a cikkben szereplő képek edesistenem de xarok) az ara sem rossz annyira. De marad a moto360 1gen. Amire kell azt tudja es fele ennyibe sem kerul már.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Követem ezt a szegmenst valamennyire, nem vagyok beleszerelmesedve, de azért most így a CES alatt a Casio és a Tag órájától leesett az állam. Ez a Fossil meg nem igazán jön be.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
cowk
tag
jottem en is patinasozni, de mar negyen is megeloztek.
-
MartOOn
addikt
en is inkabb azokrol olvasnek. a TAG gyonyoru lett de ugye az ara is az es hat egy "egyszeru" android wear orarol beszelunk. kicsit olyan a feelingem mint regen amikor nokiak adtak a Vertu keszulekek alapjait. ugyanazt kaptad mintha nokaid lenne de a haz meg a korites minosegi volt. nem kicsit. itt is ez a helyzet, semmivel nem kapok tobb funkcionalitast mint a jelenlegi moto 360-amtol viszont egy minosegi hazban van. ha mindegy lenne az a fel milla akkor en is azt vennem nem "egetnem" magam a moto-val de igy...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
RaveForce
veterán
hát... ez nem is drága, de ezek a képek a cikkben... tanítani kéne, hogy így ne..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Mr. Deluxe #3 üzenetére
Se mechanikus, se elemes órában nem nagy eresztés a Fossil.
-
Igen az ára olyan a TAG órájának, hogy kihullik a maradék hajam is ha rágondolok, de kinézetre nagyon jó. A Casio funkcionálisabbnak tűnik és talán megfizethetőbb is. De a Razer is mutatott be eg szörnyet ami a G-Shock-okat idézi bár csak csúnyaságban.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Carambola
tag
2015 december 18.-a óta használom a Fossil Q Foundert.
Az óra elképesztően jó. Sokáig szemeztem először az LG Urban majd a Samu G2 Classiccal, de végül is a Fossil győzött. Az óra baromi jól néz ki. Szolgáltatásaiban ugyan azt tudja, mint az okosórák általában. Egyedül a pulzusmérő hiányzik. Féltem a méretétől és a súlyától, de végül is nem volt ezekkel gond.
A gyári fémszíj úgy van egybeépítve az óratokkal, ahogy egyetlen egy okosóránál sem látható. A gyári óralapok nekem nem jöttek annyira be, de ingyenesen találtam a Play áruházban ami jól is néz ki, és mutatja az óra, a telefon töltöttségét, analóg lappal, hőmérséklettel, napos dátummal.
Akik meglátják és nem ismernek, csak méregetnek mi lehet ez a csuklómon, akik ismernek azok kérdeznek....
Mikor tegnap a moziban jöttek az értesítések a Bayern meccs góljairól, hát kellett volna látni az arcokat.
A fényerőbeállítás valóban szükségessé teszi a flat tire alsó kivágást. De ha fekete hátterű óraszámlapot választunk, akkor gyakorlatilag észrevehetetlen. Ellenben nagyon hasznos. Átlagban egy töltéssel ,ha nem ezen böngészek, akkor 2 napot bír. Ha az IP kamera élőképét nézem hosszasan, fényképeket nézegetek, böngészek rajta akkor , akkor egy nap, de ezekre igazából nem ajánlom, bár igen parasztvakító villogni vele
Szóval azt mondom én nem bántam meg, nagyon nem....[ Szerkesztve ]
-
IstN
tag
Nekem nagyon bejon ez az okosora. Az LG Urbane, Huawei Watch es e kozott vacilalok. Az Lg-t es a Huawei-t mar megfogdostam. Nekem egyertelmuen az LG jott ki gyoztesnek. A Fossil okosoraval kapcsolatban nincs tapasztalatom. Van meg valakinek ilyen oraja az elottem szolon kivul? Tapasztalatot tudna irni?
Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest