- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Egyedül a garanciás problémák okozhatnak gondot. Windows magyarítható, bár a nyelvi fájllal nekem még nem sikerült 100%-os eredményt elérnem (angolról magyarra próbálkoztam ismerősöknél, de néhány dolog továbbra is angolul kommunikál, illetve a saját gépemen németről angolra váltás esetén is maradt néhány dolog németül).
p
-
parandroid
félisten
Egyelőre egy kicsit még annál is több. Később valószínűleg lesz rá azért akció, vagy csomagajánlat kiegészítőkkel, no meg máshol is meg lehet nyilván nézni, nekem ez volt bekönyvjelzőzve.
p
-
parandroid
félisten
"ebben milyen gpu van? erre nem találtam semmit."
"A nemes egyszerűséggel csak ThinkPad 8-nak nevezett készüléknek 8,3 hüvelykes IPS érintőképernyője van, szép nagy, 1920x1200 pixeles felbontással, és nagy a gyanúnk, hogy az androidos vonal jelenleg egyik legjobb táblagépének, az LG G Pad 8.3-nak a paneljét használták fel. Mögötte a legizmosabb (új) Atom, a Z3770 dübörög négy darab, akár 2,4 GHz-ig felpörgő, alaposan átdolgozott processzormaggal és a harmadik generációs Core i processzorokból kölcsönzött grafikus egységgel. Mellé 2 GB RAM és 64 vagy 128 GB-os háttértár került, sőt microSD kártyás bővítésre is van lehetőség. Kommunikáció terén Wi-Fi és Bluetooth modul mellett LTE modemes változat is készül majd."
Kiemelés tőlem. Amúgy Intel HD Graphics néven fut ez a chip.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest