- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Srácok én leestem a székről.
Debrecenben van egy kocsma, aminek a neve, kapaszkodjatok: Konka.PS4
-
Lavar
aktív tag
Pofátlanság netovábbja.
-
Touch-ko
őstag
-
Cyberpunk
félisten
Monyon le!
Hope was the right choice, and it always will be.
-
laci_csk
senior tag
-
Ádám16
addikt
Én jót mosolyogtam rajta. Ha lenne benne antenna, és lehetne vele Tv-zni, érdekelne.
-
Ricardo
titán
válasz DeathAdder #43 üzenetére
Milyen S5?
-
DeathAdder
veterán
Előre is elnézést az irreleváns kérdésért, de tudjuk már, hogy az S5 bemutatása melyik napon esedékes?
[ Szerkesztve ]
-
laci_csk
senior tag
Nekem, es munkatarsaimmal is leteszteltettem, sehogy sem jon be hogy NOKIA-t olvassunk. Szerintem azoknak baj van a latasukkal (vagy netan az agyukkal mert ott van minden) akik NOKIA-t olvasnak KONKA helyett.
Kerdesem az lenne: ha azok igy NEM latnak akkor hogy lehet leallni es vitatkozni veluk a telefonok kinezeterol, es hogy menyire hasonlit vagy nem egyik a masikhoz? Nekik mind egyforma. Az "ofotert" mond valamit?[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
Ricardo
titán
"OK. Ha a dizájn kizárólag annyit jelent, hogy teljesen szemből hogy néz ki valami, semmi más nem számít, akkor igazad van. Én másképp gondolom, "
Ezek szerint a Konka sem másol
". A válasz ez utóbbi, az androidos BlackBerry Z10 klónjuk viszont egészen pofásan néz ki elölről. Hátulról viszont csak egy szappantartó, csak úgy, mint az összes készülékük, arra már nem fordítanak energiát; "
-
batai15
félisten
Te jó isten..
-
Crafter32
őstag
Ezekszerint annyira jó a Z10, hogy érdemes másolni. Nem is értem, miért nem a samsungot választották. Azok annyira egyediek pedig
blueMerle: hát, hasonló tényleg, de szerintem mégsem.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
ROTFL
Hogyne, csak fotón láttam. Sőt, nem is, csak képen, azt is messziről, mert nekem olyat nem szabad ám, juj-juj"Kedves" fórumtárs, ez nem hasonlít, nem kicsit olyan, hanem lényegében teljesen ugyanaz szemből. Ez nem baj, ettől nem nő az e-penisem mert írtam blueMerlének valami hűdefrappánsat (és sértőt), hanem egyszerűen ezt a tényt, amit sokan nem tudnak: leírtam. Ennyi történt, vili? Teljesen mindegy hogy a ez a front formaterv mikor létezett ha egyszer a JiaYu volt az első aki ezt piacra is dobta. Ami pedig a személyeskedést illeti (ha ugye már elfogynak az érvek más nem marad, mint az oviban ): nem akarok rásózni senkire semmit, nem vagyok piaci kofa Egy tényt közöltem. Az ugye tudod mit jelent? Nem nézőpont, nem szubjektív vélemény, hanem tény. Ha neked ez a tény fáj, akkor szomorkodj rajta, de ne személyeskedj, oké?
[ Szerkesztve ]
-
Yokayee
tag
válasz blueMerle #19 üzenetére
Úgy tűnik csak fotókon láttál htc One-t. Mert aki fogott már a kezében, arra biztos nem tudnának rásózni egy JiaYu G3-at...
Ha csak szemből nézzük azt a dizájnt, akkor a Blackberry is teljesen ugyanaz (pedig nagyon nem), de ez a forma évek óta létezik, mint "kiszivárgott" iphone 4-5-6 formaterv[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Az a 4.2.2.-es droid is simán lehet kamu, amire pöffeszkednek...
Eszembe jut valamelyik Akai "csúcskészülék" tesztje, ahol azt hazudta a rendszer hogy 4.-es droid van rajta, miközben csak asszem 2.3....? -
HawerKing
őstag
Jo hogy nem perelik oket a speckokat meg kisem mertek rakni
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
törölt tag
Hát ezen jót röhögtem.
-
stamas80
tag
Bocha! Te még mindig a teszt Z10-et használod?
Jut eszembe, a Z30-ról nem lesz teszt, vagy csak vaksi vagyok, és nem találom?
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Belépés a standra szigorúan csak Reobek, Neki, Adioas cipőkben!
-
xmaas
őstag
Hat jol csinaljak mit lehet mondani erre
-
Johnny194
aktív tag
Hát ez nagyon nagy
Már csak a Lumiákat meg az iPhonet kéne lemásolni, és nem is kéne más gyártóHogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
ilyen_85
senior tag
mindent visz a konka
a képeket tekintve új értelmet nyer a cím... nagyon pofátlanok az tény ...
-
halkow
őstag
még jó hogy bocha vett egy z10-et így legalább összetudtátok hasonlítani
Alcatel onetouch idol2s the king
-
blueMerle
veterán
Egyszer s mindenkorra tisztázzuk a dolgokat:
Az lehet hogy most a Z10-est másolták, de a BlackBerry (és a HTC) is ugyanúgy másolta a JiaYu G3 formatervét.
Lássuk csak:
A Z10-ről az első hírmorzsák 2012 decemberében kezdtek szálingózni, míg a JiaYu G3-ról már szeptemberben megjelentek az első infók. A HTC One-ról pedig ne is beszéljünk, az sokkal később jelent meg. És ami a megjelenést illeti: ebben is a JiaYu volt az első.Úgyhogy a másolatot másolni szerintem már kevésbé cinkes
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Az a Z10 klón... Le is cserélem minnyá..
-
moleculez
veterán
De tényleg, ilyen retkeket miért engednek be???
Amúgy az "androiddaljobbvolna" arcok kánaánja, itt minden droid, a Lumia, az iPhone, minden...Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
prolad
addikt
Most jót derültem,nem hallottam még róluk
-
razzorr
őstag
Inkább "Conca" ami egy jó kocsma volt anno Debrecenben De ez, szánalom!
-
C$abi
aktív tag
KONKA fejük az ürességtől
-
Schmidi
tag
Én pár éve láttam NOKNA és NCKIA telefonokat egy kamu cuccokat kiállító rendezvényen. A STHIL láncfűrész mellett voltak.
-
fugu
tag
Ők is a samsungtól veszik a
mérnököketfénymásolót.
Azzal a különbséggel, hogy ők más gyártók cuccait pakolják bele a sajátjaik helyett.A név lehetne inkább dzsunka.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Nem szívbajosak az már egyszer biztos! - nem tartanak tőle, hogy kapnak pár pert a nyakukba?
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Zoja™
őstag
Ezt a Konkát be sem engedném az ilyen rendezvényekre...
-
Tewe013
őstag
Hát ez a KONKA név valami zseniális. Egyből Nokiát olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Orvosi kérdések
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest