- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Értem mit mondasz, csak igazából majdnem egyenlő dolognak gondolják sokan a karcálló üveget a karcolhatatlannal és ebből van a sok félreértés, meg hogy milyen xar a GG meg stb... Ezért használok én is fóliát, mert tudom, hogy valami előbb utóbb kikezdi, ahogy te is írtad a zsebkoszban lévő homok...
-
Mr.Grincs
veterán
Én nem hiszek ebben a karcálló üveg dologban lehet az Gorilla Glass vagy akármi más. Volt jópár iphoneom a tulajdonomban amiket újonnan vettem a T-mobiltól. Az első 4S-em 1 hét után karcos lett a zsebemben, hát forgattam is a szemem rendesen. Befosott a telefon home gombja, 2 hónap alatt, kaptam egy újat gariban, levettem a gyári fóliát elölről hátulról, már raktam is rá a kijelző és a hátlap védő fóliát, mert inkább nem kockáztatom meg..
Azóta minden új telefonomra fóliát raktam....Szóval innentől kezdve csak vetítés az egész..Ha esetleg tényleg karcálló lenne akkor egy fél év vagy év után is vadiújnak kéne kinéznie az érintőknek, mikrokarcok nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest