Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila_26
aktív tag
sasmung 220lz-t érdemes venni 50ért? már érintőkijelzője van és Fullhd-s
-
vinibali
őstag
egyik barátom a 32-es tv-t nézi FHD-ban, valami ocsmány egy kép van. talán még a szemre is káros. de itt, hogy ennyit kérnek érte...

-
Shogo_84
csendes tag
Nem kell odáig menni itthon is kapni.
Télen is hasznos.
Pl a Gigatelben. -
Low Noise
senior tag
A flexibilis szó nagyon megtévesztő szerintem. Ez pl. valóban flexibilis [link] Rögtön azt hittem OLED termékről szól a hír.
-
QwErTy42
addikt
Én sem értek egyet ezzel a tapizós őrülettel. Teljesen felesleges és használhatatlan. Az Emlékmásban is tök jól mutat ahogy a bácsi integet de arról már nem szólt a fáma, hogy 5 perc után lerohadt a karja a helyéről...
Mutogasson a tv-nek meg tapicskolja a monitorokat, az akinek két anyja van!
Az ergonómia meg smafu, gondolom én... -
Borote
addikt
Ha lett volna eszem, már tavaly (amikor eszembe jutott) elkezdem árulni a Vakerán

Bár nekem az volt az ötletem, hogy mint a sebtapasz, hasonló kivitelben lehetne a kesztyűre tenni, mert amivel eddig találkoztam, azok vékony szövetkesztyűk voltak, aminek az ujjbegyi részei voltak átszőve (gondolom én, hogy fémmel). -
Aethel
aktív tag
Most őszintén. Hogy lehet egy ilyesmit huzamosabb ideig használni? 2-2 és fél óra alatt egy 10"-os tableten is el-elfárad az ember keze, nem hogy egy ekkora kijelzőn. Nem beszélve arról hogy ha egy ilyen elé leülök, olyan helyzetben van az ember csuklója amit ki van zárva hogy fél óránál tovább úgy tudna hagyni. Vagy hogy képzeljem ezt el?
-
Male
nagyúr
Na igen, kell is az IPS panel képminősége a sok ujjlenyomat paca mögé
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Rosszindulat kikapcsolva: gondolom inkább a betekintési szög miatt nem TN.)Amúgy lehet bármilyen tiszta a kezed, pacás lesz a tapizástól, ezen csak egy kesztyű segítene, csak azt meg alapból nem érzékeli a kapacitív érzékelő. (meg fura is lenne kesztyűben gépezni
) -
persil
nagyúr
Kicsit csalódtam, mivel a cím elolvasása után egész másra számítottam

Azt hittem maga a monitor flexibilis
Továbbgondolva egy angry german kid kaliberű embernek milyen hasznos lenne a flexibilis monitor...

-
AxBattler
félisten
'A 27, de még inkább a 32”-es modellel szemben megfogalmazható az a kritika, hogy a Full HD felbontás ebben a méretben ma már elég kevésnek tűnik, azonban a gyártó a monstrum monitort elsősorban az üzleti szférába (pl. információs központ, Kiosk) szánja, ahol azért a „Retina” alatt is van élet.'
Én azért otthon is el tudnám képzelni...

-
Coyot
őstag
"A monitortrió kisebb tagjai otthon, a nagyobbak pedig főleg az üzleti találhatják meg a helyüket."
Szerintem hiányzik egy szó az üzleti környékéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)