- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
Ezt olvastam más forrásból is, hogy a Qualcomm így viselkedik. Nálam is ők lettek volna a befutók, ha kapok anyagot, amiből dolgozni tudok... de nem kaptam. Számomra inkább az egyszerűsítés miatt lett volna jobb, mert akkor nem kell külön kommunikációs modullal vesződnöm (végülis nem kifejezetten mobiltelefont tervezek; annyira nem kritikus a fogyasztása, és egy külső HSPA-modullal megoldottam, mégpedig úgy, hogy egyszerűen lehessen LTE-re cserélni).
-
jbush
tag
Most fejlesztek egy OMAP-ot használva; igaz, még a régi 3530-at. A Texas hozzáállása fényévekkel jobb a 'halandó' felhasználók számára, mint a Qualcommé (előbbiek küldtek ingyenes termékmintát, bőséges segédanyagot tudtam tőlük leszedni, a Qualcommnál egy elutasító emailre sem méltattak). A kérdésed nem ez volt: igen, kicsit többet fog fogyasztani, de a Qualcomm SoC-jaival előfordulnak szívatások. Nem véletlen használják azért sokan a TI procikat.
Szóval én várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest