Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Egy AKG nagyon jól elvan egy sima hangkártyával is, már azzal is porig aláz egy Logitech-et. Sőt voicechatre, podcastingra is sokkal jobb, az AKG-nak is vannak headsetjei, nem is akármilyenek.
Én csak az árát helyeztem más megvilágításba.
Mondok egy szót, ha igazán jó headseteket akarsz; Plantronics. Már Neil Armstrong is azt használta.
-
hunnylander
őstag
válasz
#57018880 #19 üzenetére
"A funkció szabja meg a formát" (SAAB), igaz ez a fejhallgatók esetében is, de a szépet is szeretem. Az AKG-k szépek és kényelmesek is, én nem is vennék olyan fejhallgatót ami nem fülkörüli dizájn, hanem fülrenyomódós.
(magyar bruttó árak)
Egyébként nekem egy K 240 Studio-m van, és sok tapasztalatom van olyan headsetekkel is amiről a topik szól. Olyan fejhallgatókat, headseteket venni pénzpazarlás. Élvezeti értékük közelít a nullához, ha összeveted őket egy AKG-val, továbbá kényelmetlenek, gyakran még fejfájást is okoznak és nagyon gyorsan tönkremennek. Egy AKG-nak évtizedekben mérik az élettartamát. Igazi érték a pénzedért.
-
hunnylander
őstag
válasz
#57018880 #17 üzenetére
Az okos átlag felhasználónak 100 euróért az kell. De te veheted ugyanannyiért a dizájnos gagyit is, mert a hangot ugye a kinézet reprodukálja.
Az átlag felhasználóknak az átlagosnál rosszabb a hallása, hogy ők nem tudnak élvezetet találni egy minőségi reprodukciós képességekkel rendelkező jó ár/érték arányú fejhallgatóban? Mellesleg az AKG vagy a Sennheiser az átlag felhasználóknak is gyártja a fejhallgatóit.
-
hunnylander
őstag
100€
Komolytalan, főleg egy olyan cégtől akit nem is jegyzenek az elismert technológiákkal rendelkező fejhallgató gyártók között. 100 euróért már lehet venni egy professzionális AKG fejhallgatót is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Formula-1
- PlayStation 1 / 2
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest