Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Én a következőt látom, sajnos: Nagyon szép dolog ez a fizika amúgy amit meg lehetne valósítani az IGPkkel, de ehhez is plusz számítási teljesítmény kell ha egyszerre akarjuk a az élethű fizikát, és a grafikát, de ha egy GPU be van építve a prociba, és ad képet, az az emberek többségének elég, és nem érdekli őket a játékban a plusz fizika, mint látvány növelés, ha nem kell venniük VGA-t, az nekik csak jó, a játékos réteg meg le lesz tojva. Tehát a szép grafika, és az élethű fizika együtt amúgy sem lesz megfalasítható egy IGPvel, mivel iszonyat számítás igényes, latency ide vagy oda (a memó sávszélről meg nem is beszéltünk). De mivel az IGP ki is nyírja a dGPU piacot, valamiról le kell majd mondani! Olyan drágák lesznek ráadásul a kártyák, hogy csak na, ha egyáltalán lesznek, és nem jutnak a hangkártyák sorsára. Szal lehet dobálózni hogy most már nem csak grafikára lesz jó a VGAm hanem fizikára is(mármint az IGP), de a többségi vásárló, ha megússza a plusz költséget, mert nem kell még egy részegységet megvennie, mert minek, úgy sem játszik, csak képet kapjon, amit az IGP is képes adni, meg vigye a FULLHD filmet azt kész! (arcfelismerő progik egy külön dolog persze, oda elég az IGP önmagában, ugye ott nem számít grafika
, azt valós élet adja!)
-
Taragas
aktív tag
-
Taragas
aktív tag
Sztem ezen a diszkrét kártya, és APU együtt dolgon felesleges gondolkozni trinity esetében még. Meg mondták 1-2 hónapja, hogy a kövi generációnál számítanak igazán arra, hogy meg tudják győzni a hardcore játékosok egy részét a váltásról, és ennek szerintem az lesz az oka, hogy egyrészt még fejlettebb lesz a proci(+20%), hasonló, vagy jobb fogyasztáson, és akkor lesz GCN-es az architektúrás vga benne, tehát végre révbe érnek a fejlesztések, amiket el akartak érni: Bull alapu proci modulok + Új generációs VGA + Koherens memória. Ekkor lehet már igazán fasza konfigokat építeni, mert GCN-es lesz minden, és akkor már meg is oldható lesz a dual graphics erős vgakkal is! Meg is mondták, hogy annál az architektúránál az amd mint segéd coprocesszora gondol a dGPU személyében, és nem mint sima VGA. Szerintem erre értették! Ez lesz a dual graphicsot építők fénykora! Én is erre pályázok. Addig beruháztam egy 6850-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged