- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
07Levelibéka
csendes tag
válasz
Victoryus94 #8 üzenetére
Két kollégám is rendelkezik Ulefone Armor 7 telefonnal, amiket alaposan megtapogattam és ez alapján, illetve az Ő tapasztalataik alapján is döntöttem az Ulefone Armor 9 mellett a Cat helyett.
Előző telefonjaim mind strapabírók voltak (Siemens M35-től kezdve az összes M szériás, utánna következett a Samsung Xcover 271 majd az okostelefonos Xcover, 2-től 4-ig), így ismerem a kategóriát és tudom, hogy mit lehet elvárni tőle. Csak közben az én felhasználói szokásaim is változtak és kevés lett az Xcover 4 tudása.
Keresgéltem a piacon, és a Cat s6 széria megfelelő lett volna műszakilag, de magasnak tartom az árakat. Ezért is csodálkoztam rá az Ulefonra, hogy ilyen hardvert is lehet, kvazi olcsón (banggood.com, 137.000 Ft) strapásan vásárolni. A többi kínai telefonnal is kacérkodtam, de azokkal nincs személyes tapasztalatom, ezért (és a hőkamera miatt) döntöttem az Ulefone Armor 9 mellett. Az anyaghasználattal, összeszerelési minőséggel abszolut elégedett vagyok, és szoftveresen sem találtam kivetnivalót eddig. Minden gyorsan, akadásmentesen történik.
Az előre telepített kémprogramokról szóló cikket én is elolvastam, de szerencsére az asztali gépre liszenszelt antivírus program mobilos verziója nem talált semmilyen kártékony programot.
Mindezektől függetlenül, amiket leírtam, a Caterpillar telefonokat is jónak tartom, de a számomra szükséges tudást ennél a márkánál nem tudom megfizetni. Úgy gondolom, hogy aki nem bízik a kínai telefonokban, illetve fél a garancia érvényesítés nehézségeitől, a hőkamera jól jön a munkájához, és nem riasztja el a magas ár, annak a Cat is tökéletes munkaeszköz lesz.
-
nyivus
csendes tag
válasz
Victoryus94 #8 üzenetére
Nem tudom, mi a helyzet a kémprogramokkal, de az anyagok és az összeszerelés minősége szerintem nagyon jó (igaz, nem volt időm sokat próbálgatni, így a szoftveres részéről sem tudok beszélni). Valószínűleg az is számít, milyen típusról van szó, alapmobilról (pl. egy Ulefone 8P) vagy a felső kategóriáról (pl. Armor 7 vagy 9).
-
válasz
Victoryus94 #8 üzenetére
Ilyet talán a kémprogikat leszámítva a CAT-ek házatájáról is hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Időjárás topik
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest