- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
meg lehet úgy venni, hogy a dante's inferno alapja az 1300as évekig megy vissza, amikor megíródott a mű... a gow pedig jóval korábbra, a görög mitológiával
ezért nem kell szerintem azt keresni, hogy "ki honnan lopja az ötleteket" ...sőt tovább lehet menni: a castlevania előbb volt, ha azt nézzük, hogy oldalnézetes hack n slash-rpg keverék volt kezdetekkor (a symphony of the night megvan és ha úgy nézzük, a gow ennek egy modern/leegyszerűsített/akcióorientált változata)
szerintem teljesen más egy gow, castlevania, darksiders és elférnek egymás mellett
sőt én még az alice mr-t is ide sorolnám, ami megint kedvencem volt
-
mephi666
nagyúr
jó az a gow, de teljesen más világ
nekem is hiányzik, hogy nincs boxon, mert ps2-n szerettem nagyon az első 2 részét: egyedi a hack n slash-ek között azzal, ahogy belekeverték a görög mitológiát... a castlevania meg castlevania
totál más világ... egyszerűen imádom a los-t, ahogy ki vannak dolgozva a különböző helyszínek meg a sztori is korrekt
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
jaja, van ritmusa a harcnak... (ninja gaiden-ben ezt nem találtam pl) első részt végigvittem párszor és megvan 100%-ra, egyedül a dlc-k hiányoznak... bízok benne, hogy külföldi boltokban feltűnik végre használtam az ultimate, aztán újra megveszem
majd addigra talán lemegy a 2. rész ára is normálisabb szintre és jöhet ez... (kötelező a polcomra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest