Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeker67
aktív tag
válasz
aytukabozs #1143 üzenetére
Sajnos a mentésem megsérült, így nem tudom visszatenni!
Viszont közben kiderítettem, hogy a romban más lcd meghajtó van! -
Joeker67
aktív tag
Üdv!
Egy Otium Z2-es telefonhoz találtam a Needromon egy új romot, de mikor feltettem, szétesik a kép a telefonon, bár feláll a rendszer (rezzen és a képen mintha a kezdőképernyő lenne).
Mi lehet a baja? -
Joeker67
aktív tag
Közben annyi változás történt, hogy másik usb portra dugva érzékeli a telefont a gép, de azt írja, hogy ismeretlen eszköz, sikertelen az illesztőprogram telepítése!
-
Joeker67
aktív tag
Üdv!
Kis segítséget kérek:
Adott egy Elephone P6i készülék, amin az egyik kollégám fia egy gyári visszaállítást csinált a készülékről, android alól, ami után nem csinál semmit, de tényleg semmit, még bekapcsolni sem lehet!
Sajnos a laptopra csatlakoztatva sem csinál semmit, nem is pittyen, Sp Flashtools sem látja!
Win7 van a laptopon. Az én készülékemet, ami szintén MT6582 procival szerelt, azt látja!Van valami lehetőség visszahozni a készüléket?
Előre is köszi a segítséget! -
Joeker67
aktív tag
Sikerült, utána meg frissítette magát a rom!
-
Joeker67
aktív tag
Üdv Cappa72!
A barátom Lenovo A3000 típusú tabjára szerettünk volna új romot tenni, de SpFlashtoos-os
download közben kimozdult a micro usb csati és hibaüzenettel leállt a rom töltése, azóta sajnos nem tudunk semmit csinálni vele!
A gépre dugva csipog egyet, mintha megtalálná a gép, de az SpFTools nem találja és nem kezdi tölteni a romot!
Van valami ötleted? -
Joeker67
aktív tag
válasz
aytukabozs #833 üzenetére
Sajnos ezzel a KK-es DT-al is ugyanazt a hibaüzenetet kapom!
-
Joeker67
aktív tag
válasz
aytukabozs #833 üzenetére
Köszi! Ezt nem tudtam, kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Apple MacBook
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Óvodások homokozója
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged