- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán az 1980-as Sevcsik-Hefelle féle könyvben? Lehet hogy ezért írtam, hogy régieskedő?
Ahol az objektív szót úgy toldalékolják, hogy "objektívok"? Kár hogy nincs fekveröhögős szmájli.
Lehet, hogy 33 évvel ezelőtt még keresgélte a szakirodalom, hogy hogy kell ezeket nevezni. Mint amikor elkezdett terjedni az internet, a '90-es évek második felében, még szavazást is csináltak szaklapok, hogy azt hogy "web page" hogy fordítsák magyarra. Volt "hálószem"-től kezdve "internetkikötő"-ig minden, mégis ha ezeket a kifejezéseket használnád weblap helyett, akkor vagy kiröhögnének, vagy megjegyeznék hogy na még egy ordas modoros cikk.
-
"gumiobjektív"
Azt hittem hogy ez az eszméletlen idétlenül hangzó, modoroskodni és régieskedni próbáló álszakkifejezés már régen kikopott a használatból. Nos tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest