- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
fekeandras #88 üzenetére
Szerintem itt elég sokan azt tolják...
-
feka007
veterán
Nekem pont az nem tetszett abban, hogy mindenki lőtt mindenre, mp-enként 8000 golyó záporozott el mellettem, és az egész abból állt, hogy ölj le mindenkit. A fullban sokkal jobb lett a single, habár azt a pályát ott is utáltam, meg sok másik is hasonló volt, viszont a történettel együtt jók voltak, demóba viszont csak belecsöppentem a levesbe, azt se tudtam kit kell lőni...
A fullban a Csernobilos pálya az egyik legjobb single élményét adta nekem, rohadt jó volt az a rész.
Jah, úgy más, első két perc alapján én is hasonlóan vélekedtem, de idő után szerintem sokkal jobb. -
feka007
veterán
Azért túlzásokba ne essünk már... Béta alapján nem a legjobb rész, de amíg nincs full, addig ilyeneket ne irkáljunk már, hogy égetnivaló banda meg szar az egész stb...
Szerintem jórésze ki se próbálta akik itt fikázzák... CoD4 demónál én is ki voltam borulva, hogy mi ez a szar, aztán a full rohadtul tetszett, most ez a rész a kezdeti gyenge benyomások után kezd bejönni nekem. Sok a hiba, de ez csak egy béta, felkéne már fogni...
-
feka007
veterán
Legalább a single remélem lesz olyan, mint a CoD4-ben, de ha az se, akkor ez full bukta...
-
feka007
veterán
Elképzelhetőnek tartom, anno a Crysis bétája full optimalizálatlan volt, másfél hónap múlva jött a full és leg. kétszer olyan gyorsan futott, sok bugot kiszűrtek, mindezt másfél hónap alatt? Szerintem biztosan nem, mert akkor az első patchel ami két hónap múlva érkezett már 100 fps-sel kellett volna futnia azzal a javulási tendenciával, szval ez is lehet vmi régebbi verzió, legalábbis reménykedem, mert így elég fos...
-
feka007
veterán
Béta alapján nekem se jön be annyira, semmi eredetiség nincs benne, IW-s részeket messze alulmúlja nálam eddig, de azért még remélem a full jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged