- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
Közkívánatra saját képekkel frissítve a cikk
Többet nem is tudtam volna, a fraps valamiért bedöglött a játék alatt.
-
BloodyEddie
őstag
Csak h ne általánosítsunk: cod4 nekem az első perctől kezdve tetszett, tényleg fantasztikus amilyen szinglit összehoztak, a multi pedig ízlés kérdése (nekem bejön). Nem lehet így ítélni, h "úgyis megszeretik majd", ez nem valami iskolai menza, h ha tetszik, ha nem, hozzászoksz, ez egy játék, akinek meg nem jön be, az választhat mást (vagy legózzon
). Tény, h cod5 multiban (nekem) rosszabbnak tűnik mint a 4, de a szingli béta alapján a Treyarch olyat tett, amit még soha: ott nyúltak a játékhoz, ahol tényleg lehetett fejleszteni, és kivételesen nem a saját színvonalukat hozták (gondolom IW rájuk nézett időnként). De ne kiabáljuk el, megvárom a végleges verziót, és kaptok az arcotokba egy tesztet
-
BloodyEddie
őstag
Nálam régebbel a 4-nél volt ilyen, ha xfire futott, nem állította át a felbontást, hanem ugyanígy ledobott. Próbálj bezárni minden futó programot. Ha így se megy: játék közben hívd le a konzolt, és írd be: /r_mode és alatta meg fognak jelenni a felbontásokhoz tartozó számok, amelyiket szeretnéd, az ahhoz tartozó számot írd utána, pl. /r_mode 4 és utána /vid_restart Ha így sem megy, akkor várd meg amíg kijön a teljes verzió, bugmentesen.
-
BloodyEddie
őstag
Mindig tanul az ember
Erről még nem hallottam, gondoltam h használtak kutyákat, de hogy ilyen szinten.. ez azért félelmetes, miket ki nem használtak a háborúban. Kerestem még némi háttérinfót a végleges cod5 tesztemhez, nem semmi a japán katonák harcmodora.. alattomos, de hatékony. Majd belecsempészem a cikkbe.
Egyébként mindenkinek köszi aki belehibajavított az írásba, szeretném ha minél jobb lenne
-
BloodyEddie
őstag
A pinggel az a gond, h mindenkinek ekörül mozog, de nem ritka a 100 feletti sem. Elvétve láttam csak 40 körülit. Gondoltam ha külföldi játszik külföldi szerón, akkor csak alacsonyabb a pingje, de 99%-ban mindenkinek ennyi
A kutyákról azóta tájékoztattak
De ez az írás csak egy első benyomásnak született meg, nem ástam még bele magam 100%ig a játékba.
Ha nem haragszotok meg, ebbe a cikkbe már nem javítanék bele, és képet sem cserélek. Viszont ha lesz rá igény, és tetszett ez a mostani a népnek, írnék egyet a végleges cod5-ről is ha megjelenik, úgyis rengeteg dolog maradt ki ebből.
mod: konzol vs pc-ből plíz ne csináljunk vitát, kinek ez, kinek az. (szvsz konzol jó dolog, csak fps-ben nehéz vele célozni, viszont az egeren nincs ravasz és nem rezeg vissza
)
-
BloodyEddie
őstag
Gamepodra azért nem tenném szivesen, mert inkább saját véleményt tükröz, nem objektív teszt. Javítsatok ki ha tévedek
Jobban részletezni nem akartam, bennem inkább a hibák maradtak meg, abból pedig pont sokat soroltam. Viszont van pár dolog amit tényleg kihagytam belőle, azokat majd pótolni fogom, saját képekkel együtt, ezekszerint van rá igény, szándékosan nem sajátot tettem bele.
-
BloodyEddie
őstag
Első írásom, jöhet a kritika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged