- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gattolino
senior tag
válasz
princeps27 #45 üzenetére
Amíg így néz ki addig különleges a kinézete
-
princeps27
tag
Már igazán elhagyhatnák ezt a notchot, szeretném megvenni az első Iphoneomat de amíg ilyen ocsmány...
-
A notch lehetne már kisebb...
-
Töröltem pár hozzászólást.
Ne folytassátok! -
forumpista
aktív tag
"Egyébként is dobni fogják a vonalat, mert a vártnál jóval alacsonyabbak az eladások."
Erről valami hivatalos linket tudsz adni? (szerk: marmint a dobasrol)
"Érdekes az a szemlélet hogy az apple mércéhez képest kevés? "
Erről is érdekelne valami hivatalos link, miszerint az Apple vagy Tim Cook kevésnek tartja, esetleg bukásnak.
Mert eddig annyit tudunk, hogy az óriási bukásnak kikiáltott mininek jön a következő generációja.
"Miért szerinted helye van egy 13 mini hírnél annak hogy te (vagy ti) hangot adtok a kistelefonok mellett"
Egyértelműen igen, hol máshol támogassuk a kis telefonokat, mint egy kis telefonról szóló topicban?
Te pedig ha szereted a nagy méretü telefonokat semmi gond sokfélék vagyunk. De ha szeretnél még nagyobb telefonokat, akkor ennek a péklapát telefonok topicjában a helye, nem itt. -
N.otorious
senior tag
CAD rendereken az iPhone 13 Mini
CAD ben átírták a nevet 13 -ra
-
CrAzY88
aktív tag
Nem is kell hozzányúlni szerintem. Simán kibír így is 2 napot ha telefonnak használom, és nem elsődleges médiaközpontnak. Ráadásul kicsi telefonnak kicsinek kell lennie.
Elvileg ez különbözteti meg a többi telefonról.
akkubajnoknak ott vannak a nagytesók.#30 janeszgol: sajnos ez mindig is így fog maradni. Minden ilyen topikban jönnek böfögni valamit.
Nem fogják fel, hogy mi szeretjük otthon hagyni a TV-t... és a kényelmes méretű telefont meg magukkal vinni. -
Noukoum
veterán
válasz
janeszgol #32 üzenetére
Személyeskedés? Tudod egyáltalán mit jelent?
Miért szerinted helye van egy 13 mini hírnél annak hogy te (vagy ti) hangot adtok a kistelefonok mellett. Nem véletlenül a gyártóknál kéne kopogtatni, bármilyen módon hogy haló örülnék ha gyártanátok kisebb telefonokat?
De a lapátért sírásnak és bizonygatásnak igen.
Ez kerek perec hazugág, nem volt ilyen itt. A 4-es hsz csak poénkodott, mert neki mások az igényei mint neked. És nehéz komolyan venni egy olyan hangadást ami a piaci igényekkel szemben akarja megmondani hogy mit kellene csinálni. Csak hogy ez nem a szociális szféra, itt a pénz dominál.
Azzal meg barátkozz meg ha ilyeneket írsz arra lesz reakció. Ha tetszik, ha nem.Engem nem zavar a hangadásod, csak ne akard megmagyarázni hogy ennek itt a helye. És egyébként is te szóltál hozzám.
-
janeszgol
félisten
Akkor legyél szíves másnak is szólni, mert nem csak én írtam a témában. Különben csak személyeskedés a részedről.
Köszi.szerk.: ha nem tudsz vele mit kezdeni, akkor mi a fenének reagálsz rá?
Egy iPhone 13 Mini hírnél nincs helye a kis telefonoknak. Értem. De a lapátért sírásnak és bizonygatásnak igen. -
-
Juhaszatti
addikt
válasz
#40993792 #27 üzenetére
Mármint a Viktor által írt kritériumokat írtam be kíváncsiságból, amire a "millió és egy féle" reakció érkezett.
Arra jött ez a néhány találat.
Persze, értem én hogy az annál is kisebb méreteknél még szűkebb a kínálat. Ha a 15. Xiaomi/Poco/Redmi, vagy anno Huawei/Honor által átcímkézett telefonnak van létjogosultsága a piacon, valószínűleg a kisebb méretű telefonoknak is lenne.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
#40993792 #22 üzenetére
Ez csak szőrszálhasogatás, a legkevésbé sem rosszindulattal, de kíváncsi voltam, úgyhogy beírtam a "kritériumait" a gsmarena mobilkeresőjébe.
12 találatot adott (2020-2021-et nézve), ebből 7 BLU, Tecno, Gionee, vagy Wiko. 2 komolyan vehető gyártó ad olyan telefont, a Sony és a Google. -
Ez a kamera elhelyezkedés sokkal jobban tetszik .
-
janeszgol
félisten
Mondjuk az Apple-től rengeteg telefont vesznek, de átállhatna az egyik évben telefonok és órák, a másik évben tabletek, macbookok bemutatása metódusra.
Nem tudom mennyi értelme van az évenkénti frissítésnek. Már a Samsung is átállt a 3 év OS és 4 év bizt. frissítésre. Nem tudom követi-e majd a hardver életciklusa ezt. -
Wajk
addikt
szerintem még benne van, hogy a 12 és a "13" mini hogyan szerepel végül. de ha minden második évben kiadnának egy mini-t, szerintem is jó hír lenne.
de akárki akármi mond biztos az, hogy ebben az évben lesz mini, jövőre viszont nem. Hogy azután mi lesz, azzal kapcsolatban végképp csak okoskodni lehet.
-
roli543
őstag
Idén ugye jön még kicsi, kíváncsi leszek. Amúgy érdekes szemlélet, hogy nem fogy úgy ahogy kellene, ha nem csal az emlékezetem 18 millió leszállított darabja van belőle eddig (javítson ki valaki, ha tévedek), szóval azért ez nem semmi (tavaly s Sony pl pár milliót adott el egész évben). Szóval ez szerintem csak 1 modellre nagyon jó eredmény, csak ugye nekik kevés....
-
Noukoum
veterán
Nem érdekes, az apple bármit kiad azt megveszik az emberek. Egyébként is dobni fogják a vonalat, mert a vártnál jóval alacsonyabbak az eladások. A kistelefont szerető emberek (pl. én) viszont örülhetnek az apple próbálkozásának, kár hogy mint az eddigi droidos próbálkozások úgy ez is zsákutcába került.
Más: Az aksi növekedésnek kifejezetten lehet örülni, bár mondjuk 5g-hez majd biztos kell is. 4g-n szerintem a 12 mini is nagyon korrektül szerepelt.
-
Wajk
addikt
A Geekbench-en éppen tegnap bukott le a ASUS Zenfone 8 Mini
-
-
Örni
senior tag
Érdekes. Applenek megéri kis telefont csinálni, a többieknek meg nem. Hmmmm...
-
janeszgol
félisten
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
6 colnak ott az alap verziók. Kettő is van.
Sőt igazából a régebbi szériákkal több.Androidos? AnDroIdOS.
-
Wajk
addikt
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
van miből válogatnod
-
-
Wajk
addikt
annyit hozzátennék a cikkhez, hogy nem marad a fizikai méret. Egy kicsivel vastagabb lesz, ~7.4 mm helyett ~7.6 mm lesz ha jól látom...
erre mondanánk azt, hogy csak csipkés kesztyűbe mertek hozzányúlni az akksinöveléshez
-
janeszgol
félisten
Egy normális gyártó.
-
Wajk
addikt
jó lesz
update: na már renderek is kikerültek a CAD alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple aprósága idén is megtartja a karakterisztikát, de az akkuméret nőhet és a kamerarendszer is fejlődhet.
- iOS alkalmazások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Google Chrome
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest