Hirdetés
- iPhone topik
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
Most leszek masodeves az egyetemen. Eddig csak C++-t tanultunk, az objektumorientalt programozas targy kereteben. Jovore java lesz a teriteken, de en mar az iden belekezdtem a C#-ba. Regen a Delphi fele kacsintgattam (abban irtam a szakdolgozatomat kozepsuliban), es hallottam h a C# olyan mint a C++ es Delphi es Java osszegyurva. Nem ertettem teljesen, de kiprobaltam

Addig eljutottam hogy mostmar megcsinaltam egy ugyes kis kartyajatekot, ami jovore jo lesz egyeni projektnek
Mindezt egyedul, suliban nem oktattak meg, konyveket nem olvastam, csak google, es az en kis agyam
(Valamikor lesz winprogramozas targy is, akkor fogjak majd tanitgatni a dotnet-et, de addigra en mar irtoeszes leszek
)
Szoval az alapok nem nehezek. Ugyhogy ezt a cikksorozatot kovesse aki teheti, hamar meg fog tetszeni neki sztem, es egy ido utan nem is lesz szukseg ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Motoros topic
- SSD kibeszélő
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindezt egyedul, suliban nem oktattak meg, konyveket nem olvastam, csak google, es az en kis agyam
)