Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Akkor röffentsük be a nosztalgia vonatot!
Ki milyen eszközön használta ezt?
Én egy Galaxy Ace-n. Utáltam az egészet.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
félisten
-
Tomikaa.
tag
Y300-am nekem is volt (első okostelefonom) 2013-2016 között. Először a gyári EMUI-s 4.1-el használtam, majd bootloader nyitás után váltottam egy 4.2 alapú CyanogenMod-ra (kipróbáltam újabb verziós ROM-okat is, de ez volt nálam a legjobb). Sajnos már nem működik (az USB portja rossz és lehet, hogy a belső tárhelye is). A vége felé már nagyon kínlódás volt a fél giga RAM miatt (swap-et nem akartam, mert az tudtommal eléggé gyilkolja a tárhelyet). Összességében véve szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Nagyjából egy évig volt normálisan használható. Aztán a gugli szarjai kinőtték a fél giga ramot és lehetett választani : friss de tetű rendszer, vagy gyári állapotra visszaállítani és normális sebesség. Én az utóbbit választottam, de akkor megfogadtam, hogy többet nem veszek csúcs kategória alatt....Z1C-re váltottam kb két év után.
-
this is life
Ármester
válasz #32839680 #10 üzenetére
A L820-at L735-el váltottam az os update miatt , illetve user hiba: érintő panel lezúzás miatt . Az első w10m lazán felment és jól futott a L820-on is de a panel crash betette a kiskaput (nem lehetett alkatrészt kapni hozzá ). Amit viszont bizton állíthatok a wp8.x, w10m pörgösebben futott mint az aktuális androidos telefon, igaz hiába volt fürge , ha jó néhány alkalmazás álom kategória volt .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem azt hiszem akkoriban egy LG Optimus L9 II-m volt, ami 4.1-el jött és utána rögtön 4.4-et kapott - külső appok számára írásvédett SD kártyával.
B.Cs.
-
HeadHunter98
tag
LG G2 4.2.2-n nyitott. Mai napig megvan és működik, egyik kedvenc telefonom volt.
-
Piziii
tag
HTC One X... Android 4.2-vel és Sense 5-el a fedélzeten s a mai napig működik bár az utóbbi 4-5 évben csak évi pár alkalommal nosztalgiázásra, zenehallgatásra és esetenkénti aksi töltésre került elő de megdöbbentően gyorsnak érződik és a Beats Audio-s hangcsip még mindig ámulatba ejt
Mellette a fiókban még egy HTC Wildfire (működni működik mint telefon de már a böngésző sem indul el rajta), illet egy HTC HD2 is a gyűjtemény része ami pedig a design-ban még mindig gyönyörű szerintem4.1.3-on a Sense 4 volt a legszebb androidos rendszer
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Asus Transformer TF300t, mai napig megvan. Nem egy sebességbajnok (tegra 3 + 1gb ram), de böngészni, filmezni még mindig megteszi :)
Your life is a lie.
-
duo
őstag
xperia U-n használtam főzött romként. még most is az van rajta. minden szart kiirtottam róla, és a fiam szombatonként survivalcraftozik rajta. (hétköznap nincs telefonbuzizás)
egyébként nem szerettem annyira- az a nova thor chipset a fostalicska volt.
utána lettek lumiáim, míg be nem hótt a rendszer.
mostanában gondolkodom hogy kéne egy 950. és feature phoneként használnám, illetve xda-n körülnéznék. vagy egy elszánt elmebeteg csoport aki életben tartja úgy ahogy. (de nem érdekel. menjen a naptár meg a levél. a többire teszek).Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Bwin87
tag
Androidos pályafutásomat egy Galaxy Famel kezdtem ezzel a verzióval mondanom se kell megutáltam az egészet,na nem a rendszer miatt hanem a papírnehezék fame miatt,de gyűlöltem.
Sony Xperia 1 V
-
jzsolt11
tag
Nekem egy WayteQ Talk 5H telefonom volt Jelly Bean-nel, egész pontosan 4.2.1 futott rajta egész életében mert egyetlen egy nyomorult frissítést soha nem adtak ki arra a telefonra Még gimis voltam, és az volt az első androidos telefonom, amit egy igazi megváltás volt használni a Symbianes Nokia 5800 után. A kamerája persze ócska volt de az akkoriban óriásinak számító 5.5"-os HD IPS kijelzöjét imádtam meg megát az androidot is megszerettette velem. Olcsó telefon volt de mégis kellőképpen gyors, lehet amiatt mert a gyári Android volt csak rajta, semmi extra flacos UI, sötét témával, emiatt is esett rá a választásom. Megvan még a telefon, de sajnos már nem működik, de azért sokat megéltünk közösen úgyhogy nekem kellemes emlékek kötnek a JB-hez
Samsung Galaxy S20 / Samsung Galaxy Tab S5e / Galaxy Watch4 LTE / Asus Vivobook S15
-
AtHoS
nagyúr
Motorola Razr MAXX futott nálam 4.1.2 Androiddal
Most nosztalgiából elővettem a szekrényből, de már nem talál elérhető frissítés egyetlen telepített APP-hoz sem
read-only mode on the forum
-
Piziii
tag
válasz #20749568 #32 üzenetére
Nekem vissza gondolva a sense 4 jobban tetszett, mint az 5... a "flat" design hatalmas újítás volt minden platformon, de ma már azért hiányzik egy kicsit a "modern" design az (a gyári android felület a flat design előtt viszont borzasztó volt... csak a HTC sense volt számomra szép ) van egy iPhone 4s-is abban a fiókban iOS 6-al
-
Aryon87
félisten
Sony Xperia SP
Asszem az 4.1-el kezdett, megkapta a 4.2 majd a 4.3-at amivel hazavágták a telefont, beigérték a 4.4-et és a szájukból segget csináltak, nem lett semmi belőle.
Bagyusz Slimkat romjával (ha jól emlékszem ő csinálta) volt használható a telefon mert a gyári rendszer használhatatlan volt.. Gondolkodok egy SP beszerzésén, az alsó diszkós LED állati volt anno.Amúgy mai napig van egy működőképes SE Liwe with Walkman telóm, azon még 4.0 fut mai viszonylaban már használhatatlan bármire is, a mérete egy P40Pro mellett vicces) Max youtubot lehetne nyomatni rajta a sztereó hangja miatt, de már el se indul rajta olyan régi verzió van. Az új már nem kompatibilis és tárhely se lenne a frissítéséhez. Vanced fel se fér
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vegyszer
addikt
Nekem az első okos telóm a ZTE Blade volt. Az 2.2-vel jött ki, és 2.3 volt a hivatalos vége.
Persze főzött vonalon volt rá 4.1, és az jó volt.
A Lenovo A820 is 4.1-en jött ki, és ott is ragadt, moddolt rom 4.2-ig vitte asszem. Ahogy az első Redmi (akkor még Hongmi 1) telóm is.
A YiaJu G4S tan már 4.2-őn nyitott, de azt annyira halálra kínoztam, hogy valószínűleg a memóriája megfáradt.
Ezen kívül egy Huawei tabletem küzd mind a mai napig a gyerekek kezei között ezen a 4.2 rendszeren asszem. Hulla lassú, szenved, de még biri a YouTubeot. Mást nemigen.
Meg asszem a fiam Samsung Galaxy S3 ezen ment, meg egy 10"- tablet is...[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
B1T3
addikt
Mivel Galaxy Nexusszal kezdtem az Androidos „pályafutásomat”, mindig kellemes emléket fogok őrizni erről az időszakról. Érdekes belegondolni, hogy mennyit fejlődtek azóta az okostelefonok, akkor egyedi volt még a HD kijelző is (azt hiszem, az első Európában is forgalmazott 720p kijelző ebben volt, ezt követte hamarosan az S III).
-
-
Ricardo
titán
A jó öreg Nexus 4. Nagyon szerettem használni. Nem olyan rég búcsúztunk az LG-től, most a Jelly Bean-től, így végleg történelemmé vált.
-
gusthy
veterán
Tyű, sokmindenen, Galaxy S4+, valami Prestigio tablet, stb. De a kedvenc az LG G2 volt, na, azt imádtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Yettel topik
- Szólánc.
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen