- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
Tudom nekem is elég amire használom. Mellette mondjuk van notim+asztali gépem így nem hiányzik a nagy kijelző és munkahelyen is gépen dolgozom. Lehet ha csak és kizárólag telefonom lenne akkor én is úgy gondolkodnék, hogy legyen nagy. Nekem a 14-14,5 cm-es hosszúság ami még azt mondom ok (5,1-5-8 is beleférhet majdnem ebbe a "méretbe). Illetve az akkumlátor "fejlődhetne" vagy rakhatnának bele nagyobbat. Redmi 3-asom idestova 2,5 éves netezés email, chat és munkás telefon (napi 2-3 óra beszélgetéssel elmegy 3 napot). Igaz játék nincs rajta. Plusz olyan 190-200 nap volt a leghosszabb folyamatos működése kikapcsolás és egyéb restart nélkül. A firmware frissítés miatt kellett csupán újraindítanom
-
ttt1
őstag
Én várom az innovációt, hogy mikor jönnek rá, hogy egy 5 colon mindent el lehet végezni (vagy tegyenek bele projectort akinek ez kicsi) és elkezdenek csökkenni a telefon méretek és nőni az akkumlátor kapaitások. Most kellene telefont venni úgy, hogy az ár nem számít, akor nagyon nehezen választanék, mivel nem szeretnék 5,99-6,1 colos féltabletekel mászkálni...de ez az egyéni véleményem. ( A fiókba megtaláltam a máig működő xperia pro telefonom talán 3 colos egy-1,5 napig működő telefonom és ezen is fut minden igazából. Számomra szinte az a "csoda", hogy ekkorába megcsinálták
. Igaz csak két magos 512 memes cuccról beszélünk.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest