- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegefe
csendes tag
Szerintem a Bosch-ra v. Varta-ra címkézett Johnson Controls gyártású akkuk is jó akkuk.
Tapasztalatom szerint sajna ezeken már új korukban sem működik megfelelően az Aldis töltő. De a CTEK MXS-5 se megbízható.
A jelenség, hogy nagyon hamar csepptöltési szakaszba lépnek. Olyan a jelenség, mint amikor egy öreg elszulfátosodott akkun a nagy átmeneti ellenállás miatt hamar felmegy a töltő fesz a beállított határ feszültségre. Ilyenkor a töltést 1-2-szer újra indítva meg még több órát töltenek a jobbik esetben. Rosszabb esetben semmit. Impulzus v. felezős töltéssel meg gond nélkül veszik a töltést mindig.
Ezért én az ismerősöknek nem ajánlom az Aldis, Lidlis, Pennys töltőket. De még a CTEK MXS5-öt sem ajánlom senkinek, amíg olcsóbban kaphatók kifogástalanul működő impulzus töltők.
A CTEK a hőmérséklet kompenzáció miatt legalább használható valamire a csepptöltési szakaszban hidegben is. (
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest