- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nem tudom.. Ez a djuice tényleg a 26 alattiaknak van, ezzel a készülékkínálattal...
(Elnézést azoktól, akikre ez sértő megnyilvánulás volt!)
-
Norbi21
senior tag
De kíváncsi leszek ezekre a tesztekre. Akkor át kell nézni a csajmobil blogba is
. Az LG 2.1 rendszere érdekelne, vajon mennyi a marketing benne és mennyi a tényleges fejlesztés...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az OT505 egy kis lófütty, az OT880 Bocánál van, az OT808-at pedig zy használja, hogy a csajmobil blogba is menjen belőle valami. A kis LG-t bekértük tesztre.
-
BiP
nagyúr
Nem baj, hogy a kínálatuk nagy része az olcsó, de használható telefonokban merül ki. Így a kis tinik (vagy még fiatalabbak) nem költik telefonra a zsebpénzüket. Viszont a megcélzott korosztályban (26év alattiak) a telefon vagy státuszszimbólum vagy kb. 20 felett meg már kihasználná a komolyabb paramétereket is. (nem vagyok érintett, csak nekem fura ez az 1 kategóriás szűk termékkínálat)
-
Segal
veterán
Azért lehetne a kínálatban legalább 1-2 komolyabb telefon meg nagyobb adatforgalmú net /mondjuk 500 megás/ de amúgy tetszik a hozzáállásuk.
-
tjb007
nagyúr
Az OT-880 -ra kíváncsi vagyok, érdekelne, hogy milyen az új MTK chipset.
-
-
Érdekes telefonok.. kíváncsi leszek a tesztekre..
-
amanoba
őstag
kezdő feltöltős áruk nem roszz, viszont az előfizus...hmm
-
z0d1AK
nagyúr
Még a Djuice készülékeit bemutató prospektuson láttam először ezt a nagyszerű kihajtható Alcatel készüléket.
A tulajdonságok között a következő virított:
"Netbook mobil"
Nem igazán tudtam eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek-eNem tudom, milyen nő venné ezt kézbe...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több modell közül válogathatnak a Pannonhoz kötődő szolgáltatás leendő ügyfelei.
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest