Hirdetés

Bővült a djuice kínálata

Hirdetés

A Pannonból névlegesen kivált djuice kezdőkínálata három telefonra korlátozódott, ám a napokban újabb modellekkel bővült a paletta. Ezek közül érdekes lehet a Samsung Chat, amely egy érintőkijelzős, olcsó készülék, ám még csak arról kapunk információt, hogy elérhető lesz, egyelőre nem kapható.

Hozzáférhető viszont három új Alcatel készülék. Az OT505 egy nagyon alapszintű modell, rokona az általunk is tesztelt Motorola WX395-nek. Érdekesebb az OT808, amely egy négyzetes alakú, kettényitható, teljes QWERTY gombsorral ellátott, dedikáltan női felhasználókat célzó telefon, valamint a piskóta alakú, érintőkijelzős, de oldalról előcsúsztatható QWERTY billentyűzettel ellátott OT880. A három jövevény az Alcatel telefonoktól megszokott árszinten érhető el, az OT505 feltöltőkártyával is csak 9 ezer forintba kerül, a púderdoboz OT808 19 990 forintos ára már magasabb, az OT880 pedig 21 990 forintért vihető haza. Értelemszerűen előfizetéssel olcsóbban is hozzájuthatunk az eszközökhöz.

A három új Alcatel készülék már nálunk van, hamarosan érkeznek a részletes tesztek is.

A fentieken túl egy olcsó LG is bekerült a kínálatba, ez nem más, mint a GM205. A zenés eszközben állítólag 2.1-es hangrendszer "dübörög", a 3,5 mm-es jack csatlakozó pedig bármilyen fülessel való együttműködést lehetővé tesz. A kis LG a djucie kínálatába 19 990 forintért került be. Erről a készülékről is hamarosan lesz teszt oldalunkon.

Azóta történt

Előzmények

  • Megújult a djuice

    A Mobilarena véleménye a Telenortól külön vált djuice-ról és annak társadalmi programjáról.

Hirdetés