- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
exedoc
senior tag
Számomra ami fontos:
Esztétikusabb, rendezettebb, nem húzza a lapot 1 kilós borda, kevesebb helyet foglal, a ház jobban átszellőzik. Szerintem.
Nem szeretem a hatalmas, nehéz bordákat, de ez a videóban is elhangzik. 5 éve használok AIO-t, nálam bevált, persze benne van a pakliba, hogy valami meghibásodik, de ezen az alapon meghibádoshat egy táp is egy jó pukkanással, és visz mindent, erre nem lehet alapozni. Tény, hogy drágább, de kinek mi mit ér meg. Akinek mindig is léghűtése volt, és ódzkodik tőle, annak az AIO mindig is felesleges pénzkidobás, és "játékvíz" marad. Az én szemszögemből, ha már kiadok 37k-t egy építőkocka színű, banálisan kinéző dögnehéz légre, akkor pár ezer forint pluszért ott van egy sokkal esztétikusabb AIO. Én elismerem, hogy a Noctua csinálja a legjobb léghűtést. Csak nem nekem. -
exedoc
senior tag
Mivel nálam rendereléssel lesz gyilkolva a proci biztos, hogy víz lesz. Egy render akár napokig is eltarthat, magyarul a proci gyakorlatilag stress test-elve van, és 100%-ra van terhelve adott esetben Vray-el. Ez azt jelenti, hogy nemcsak 4-6 magot dolgoztat meg, hanem az összes magot/szálat 100%-ig, és bizony hiába nem lesz tuning le kell hűteni. Van benne tapasztalom. Mikor egy 8 magos procin renderelsz, és vagy nem tudod megnyitni még a böngészőt sem, vagy 5 perc mire megnyitja. 5 éve használok egy első generációs Corsair H100i-t. Több előnyét láttam mint hátrányát, Linus picit elfogult a témában szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Légies iPhone halvány színei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest