Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Bővebb utánaolvasás után azt mondhatom: Egyre gondoltunk
Az OIS-ért persze kár, de hát valahol azért komprumisszumot kell kötni ilyen ár mellett.
-
Aryon87
félisten
válasz
South Velen #18 üzenetére
Volt egy kis időszak, mikor szépen lecsupaszították a palettát, és átlátható volt hogy kinek hol a helye. De ami most megy az jaj. A10-20-30-50-70 széria kb 0,5-1 éven belül, ami kinyomtak, akkor lett egy "e" végződésű valami is, és most jön az A01. Jól félrement fejben valami náluk
Xiaomi legalább marad 1 modelnél, és abból csinál 100 változatot, igaz ott sem lehet látni melyik micsoda.
Értem én hogy minden szegmensbe kell valami, de nah.. -
Juhaszatti
addikt
válasz
South Velen #18 üzenetére
Samsungnál, Xiaominál, Huaweinél, gyakorlatilag az összes androidos gyártónál, ami próbálja lefedni a palettát a belépőszinttől a csúcsig.
-
Aryon87
félisten
Csak én érzek vergődést a gyártónál azzal, hogy egymásutánban fossa ki a telefonokat pár havonta? Mert egyszerűen nem tudom követni őket. Note és S széria ami értelemszerűen évente jön, akkor itt van az A széria, amiből 2 vonal is fut már, és jön ez a harmadik is.. Vagy hogy is van?
-
nyisziati
veterán
válasz
Schuler888 #15 üzenetére
Dehogynincs. A legtöbb júzer csak a számot látja. Nagyobb=jobb. Fogalma nincs arról, hogy egy nagy, de lassú RAM/háttértár rosszabb lehet, mint egy ugyanolyan technológiás, de kisebb.
Ez ugyanolyan, mint a megapixelháború. Hiába nagyobb az elméleti felbontás, ha a gyakorlatban ugyanaz a zsebpiszok méretű érzékelő van mögötte, mint tavaly.
-
nyisziati
veterán
válasz
Schuler888 #13 üzenetére
Oké, de így meg parasztvakítás a sok ram/nagy háttértár. Ugyanúgy szenvedni fog a gyors proci - lassú I/O műveletek miatt a júzer. Kb. mintha egy 3 éves telefonja lenne.
-
forgonati
őstag
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Mínusz az OIS ami ugye rohadtul nem mindegy. Én azért adtam el a 9T-t mert gyenge fénynél 5-ből 3 bemozdult lett, miközben az S8-nál ez szinte soha nem fordult elő. Azóta soha többet OIS nélküli telefont. Ne mondjuk már hogy van olyan a kamerájuk mint az S7-é. Ja, max nappal ez lehet igaz, bizonyos szituációkban. De általánosságban, vegyesen nézve, nincsenek ott. Nem is az az árkategória.
-
-
rep3at
őstag
Tetszik az irány, bár én egy normális kamerát szeretnék (like S7) normális áron 4 GB memóriával. Igen tudom, aki fotózni akar vigyen mindenhova DSLR-t.. Nem, a teló mindig nálam van, lehessen legalább normális tájképeket csinálni. Számomra pl az a második kamera pont felesleges.
Persze rétegigény ez is..
-
juuzer
addikt
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
A Note 9-em elbújhat mellette
-
atike
nagyúr
....na ha itt is ilyen áron jönne...
De tuti nem így lesz. És mindjárt nem is lesz akkora aduász...
-
belépő kategóriás eldobható telefonba minden 6-8gb ram? Mondjuk ha azt nézzük ezzel most vesztettek egy dollárt nem olyan vészes cucc.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
South Velen #3 üzenetére
Nem ők az egyetlenek sajnos, a Xiaomi a Redmi 7-el pl 100 Hz-es PWM-ig lemegy alacsony fényerőnél.
Pedig IPS.
Sajnos az sem garancia a PWM mentességre, vagy a magas frekvenciára. -
South Velen
addikt
Basszus, nézem itt hogy az A20e nem amoled, ha PWM-es is, biztos vmi 2000 Hz feletti... erre látom, hogy valóban 350 Hz PWM... hát erre már szavakat sem találni, vajon a Samsung valami üzleti megfontolásból direkt akarja tönkretenni a felhasználók szemét, fejét?
AMOLED szinten is ők azok, akik még csak szoftveres "DC" dimminget sem kínálnak... -
janeszgol
félisten
Indiában régen is sokkal több memóriával és jobb hardverrel adta a telefonjait a Samsung, mint ide. C széria ugye. Szóval ez kizárt, hogy megjelenjen itt és így.
Az első bekezdésre: az A20e nálam a PWM miatt esett ki. A 2 giga ram, ha nem játszunk, és nem használunk sok appot, akkor elég. Cserébe a hangfelvétele klasszisokkal jobb a konkurenciánál. Pl a Honor 8 kamerában okés, de a hangfelvétele nagyon tré. -
Hat és nyolc giga memória.
OK, hogy meghallgatták a kevés memória visszajelzéseket, de azért ez túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy A01 az olcsó okosmobilok világában próbálkozik, fő attrakcióként a tárolócsomagját tudja felvonultatni.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest