- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Na, hát ezt mondtam.
A szőkésbarna nagyon jó választás volt. Sokkal természetesebbnek hat, mint a szőke, és talán, mintha a barna lett volna - bár egy próbát azért megér.
Mindenesetre nekem tetszik, és jól áll mind a szín, mind a forma. -
ladybug
őstag
válasz
Dr. Romano #321 üzenetére
Akadnak ilyen egyének.
-
ladybug
őstag
válasz
Borify Péter #222 üzenetére
Nézd, Bori. Számtalan képet linkeltél magadról, amin más a hajad színe, mint a mostani szőke. Azokat a hajszíneket mikor és hogyan választottad ki, vagy döntötted el, hogy olyanok legyenek?
-
ladybug
őstag
válasz
Borify Péter #207 üzenetére
Akkor meg mire vársz? Valójában már döntöttél is, azért vetted meg a festéket.
Engem nem idegesít. Csak nem értem, hogy ha már ennyien adtak választ, és volt pro és kontra érv, akkor mit kell ezen még rágódni? Sőt, azzal is tisztában vagy, hogy milyen ha a hajad színe más, hisz mutattál egy csomó képet magadról, amin más a hajad színe.
Nézd, bocs, hogy rosszul esett a véleményem, de úgy érzem, azzal magad is tisztában voltál, hogy milyen válaszok várhatóak, amikor megnyitottad a topikot.
Miért is írtad, hogy a pasik véleménye nem számít? Ez alapjában véve egy 85%-ban férfiakból álló társaság.
Bitboys: Tudom, hogy szerettek játszani. Nincs is ezzel semmi gond, amíg tisztában vagytok vele.
-
ladybug
őstag
válasz
Szőröstalpú #191 üzenetére
Ugyanezt írtam én is tegnap.
Ha ez megtörténne, akkor nem lenne miről beszélgetni a topikban. Meg amúgy is, mennyi pasi van már itt? Olyan jó velük játszadozni. -
ladybug
őstag
válasz
Borify Péter #97 üzenetére
Figyelj, most mi döntsük el helyetted? Szerintem olyat válassz, amiben jól érzed magad. Melyik hajszín illetve viselet volt az, amiben a legjobban érezted magad? Ami tetszett?
Kicsit fura, hogy kérdezgeted, aztán ha ilyen válasz van, az nem tetszik, ha olyan, akkor meg az.
-
ladybug
őstag
válasz
Borify Péter #47 üzenetére
A nagy váltást nem csak a színnel fogod elérni, hanem azzal is, ha fazont változtatsz. Szerintem egy rövidebbb, tépett formajól állna neked.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
És mi lenne, ha szőkésbarnára festetnéd? Akkor már kicsit más szín lenne, és megnyugvással töltene el, hogy változtattál, de mégsem azon a nagy volumenű változáson mennén keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest