Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- VoLTE/VoWiFi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
válasz
ForRedGlory #130 üzenetére
Nem vagyok kompetitiv mobil FPS játékos, ők valóban ne iPhone-t vegyenek, de szerintem ők nincsenek olyan sokan…
lol.
-
nuke7
veterán
válasz
ForRedGlory #128 üzenetére
Gyakorlatilag bármelyik.
Figyi én a 120hz-es iPad Pro és iPhone 60hz között nem láttam a különbséget, egymás mellett használtam őket, szóval ez a hz mánia hidegen hagy…
A cikkben is írják, hogy nem igazán észrevehető ez a különbség még 120hz-es telóról váltva se, szóval 🤷♂️
Biztos vannak kompetitiv mobil játékosok - nekik tuti nem jó az iPhone, mert állítólag magasabb képfrissítéssel könnyebb jobb eredményt elérni játékokban. De aki nem kompetitiv mobil gamer, annak kb. Szerintem mindegy. -
nuke7
veterán
Legutóbb akkor volt csúcs iPhone-om, amikor kijött az 5s.
a durva az, hogy egy 2-4 éves iPhone-t simán össze lehet hasonlítani egy csúcs droiddal és ez a nem mindegyGyakorlatilag olcsóbban megkapod Apple-től ugyanazt a “simaságot”
Arról nem is beszélve, hogy normális méretben (5,5” alatt) nincs is csúcs droid…
-
nuke7
veterán
Ha összehasonlítod a két platformot akkor viszont egyértelmű, hogy melyik “simább”
Az ilyen trollokkal meg nem kell foglalkozni amikor objektiv mérések mutatják, hogy veri a mezőnyt a hardver és szinte minden mobil fotós elismeri a pro-k képességeit
aki azt mondja h Mac kell, hogy tudd használni tényleg nem tudja h miről beszél.ha reális kritikát mondana, pl. Nem tud élni értesítő LED nélkül vagy always on display nélkül azt elhiszem, de az meg már egyéni preferencia…
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Október 7-től megvásárolható az iPhone 14 Plus Magyarországon és további negyven országban.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Ryzen 7 CPU-k
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest