Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- VoLTE/VoWiFi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#64638144 #76 üzenetére
Szerintem vegyél egy iPhonet.
Ugyanilyen voltam, mint te, rageltem minden fórumon, miközben igazából csak úgy éreztem valószínűleg, hogy valamiből ki vagyok hagyva, de aztán vettem egy iPadet, utána egy 11 Pro Maxot, igaz azóta telefonról visszaváltottam Samsungra, mert cégest azt kapunk, amivel elvagyok, de legközelebb, ha saját pénzből kell vennem, biztos újra iPhonet fogok venni.
Szóval megértettem, hogy miért szeretik. Azért, mert 10ből 10x minden úgy működik, ahogy kell. Érdemes ezt megtapasztalni.
-
Metilalkohol
csendes újonc
válasz
#64638144 #76 üzenetére
Ha nincs értelme minek írod?
Mindenki felnőtt ember, el tudja dönteni mit szeretne, mit enged meg a pénztárcája. (Félrevezetitek az embert? Pont a mai jól dokumentált világban?!?!) Nincs olyan, hogy tökéletes termék, mindkét oldalnak van előnye és hátránya is.
Nem mondom apple oldalon is vannak véresszájúak, de azért a zöme nem ilyen, szóval kevesen mondják hogy az iphone a legjobb, vagy hogy évente cserélnek.
-
válasz
#64638144 #76 üzenetére
Miért nem mész inkább a samsung topikodba hittéríteni? itt senkit nem érdekel. Neked nem felel meg, rendben szia. Amiket felsoroltál mindenféle fícsörök, nincsenek a telóban, de az óra tudja, ha meg a samsungot ilyen hájend csodakütyü akkor örülj neki és használd, az emberek 99,5%-a leszarja.
somatom: te pedig mindig betalálsz ezekbe a topikokba és rendre hangoztatod, hogy neked nincs ez meg az meg amaz. A maradék 99%-nak meg van. Ezért amiket te hozol fel az tényleg rétegigény, vagy minden 3.user kamionos?
Kár volt a mini vonalat kinyírni, ilyen specifikációkkal ennyiért...sokkal értelmesebb választás a 13 pro/max széria, ez konkrétan semmit nem tud felmutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Október 7-től megvásárolható az iPhone 14 Plus Magyarországon és további negyven országban.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest