Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Jöjjön hozzák is....

-
törölt tag
Esküszöm, azt hittem, kijött a HTC Bolt nevű készülék.
Olyan ismerősen cseng... Biztos volt már. 
-
beccyboy
aktív tag
Szerintem meg pont jó ötlet, hogy személyesen is ott legyenek.
Ha valaki eldönti, hogy telefont akar venni, de nem nagyon ért hozzá, akkor segítséget fog kérni a boltban. És véletlenül a legtöbb boltban, még szolgáltatóknál is van egy zöld pólóba bújtatott Samsungos emberke, aki elmagyarázza kedvesen, hogy miért sokkal jobb a Samsung, és ajánl neki 1-2 készüléket, miután megérdeklődi, mire van szüksége.
Mondjuk ez a bolt a boltban nem biztos hogy jó. Lehet, hogy nem egy sarokban kéne ücsörögni elszeparáltan, hanem járkálni. Sokkal kötetlenebb lesz tőle az egész. -
"Bolt a boltban."
Yo Dawg! I heard u like shopping...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem nem erre kéne most költeni, hanem rendes plakátos és tv spotos reklámkampányra.
És nem telefononként, hanem teljes kínálatot (android+wp7-8 vegyesen), mutatva ezzel a kínálat sokszínűségét+szolgáltatókkal lepaktálni kiemelt akcióért.
Mert tök jó, hogy van egy htc sarok a saturnban, de ha az átlag emberek többségének fingja sincs arról, hogy mi is az a htc, akkor nem sokra megy vele.
-
Dr.Anonymus
addikt
jó vicc, hogy a létjogosultságát vizsgálják, amikor csomóan még azt se tudják, hogy mi az a htc...

nem ártana rányomulni a marketingre mielőtt szép lassan csődbe mennek, ha már egyébként ilyen jó telefonokat gyártanakminél több ilyen kellene
a samsung csinálja jól, mindenütt külön asztalokkal vannak jelen, nyomul ezerrel a marketing
a bevételeiket elnézve, ez jó befektetés -
Xaels
félisten
Ha a Saturn-al szerződnek akkor erről idehaza le is mondhatunk. Amúgy ez egy remek módja szerintem a vásárlók megnyerésének illetve a márka ismertebbé tételére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Assassin's Creed: Valhalla
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Vivo x200 pro prémium tok
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olyan ismerősen cseng... Biztos volt már.