- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
-
vamzi
senior tag
Túl kicsiben gondolkodtok. Nem fog senki sem nekiállni egy 50.000 soros exceltáblát bogarászni a telefonján. Pusztán rácsekkol a MAIN fülön, hogy stimmelnek-e az adatok és mehet-e feljebb. Ugyan ez van a pdf és a többi formátummal is. És nem kötelező mindezt telefonon művelni, csak szarul néznének ki az emberek 24-es monitorral a taxiban, meetingen, ebéd közben stb.
Vannak olyan munkatársaim, akik konkrétan csak munka után tudnak leülni a gép elé annyit rohangálnak az ország(ok)ban. A komplett levelezést BB-n nyomják minden nap.
Tehát van létjogosultsága a telefonnal való munkának még ha ezt nehéz is elképzelni.
(#35) BéHGT
Mint feljebb is írtam a Q típusok még csak pilot jelleggel vannak jelen a cégnél. Illetve én 500+ BB tapasztalatairól beszélek. -
vamzi
senior tag
Elég legyen annyi, hogy mert le kellett cserélni, beleszólás nem volt. És igen mennek 2G-n, de kíváncsi volnék, hogy melyik menágernek van annyi szabadideje, hogy 2G-n kivárja a több 10 megás csatolmányokat.
Egyébként többen is használják úgy a BB-t nálunk, hogy lekapcsolják a 3G-t, hogy legalább csak esténként kelljen tölteni. Ezt viszont már nem tartom problémásnak. Szerintem teljesen alap dolog, hogy a telefont lefekvés előtt feldobom töltőre. Nekem legalábbis ez már minden esti rutin lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest