- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Yettel topik
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
Nem azt mondtam, hogy szar gazdasági szakemberek lesznek(lesznek annyira jók, mint ahogy a világgazdaság most kinéz...), hanem, hogy simán lehet látni egy csoportról, hogy mérnök lesz vagy valami GTK-szakember. Mert te azt mondtad, hogy vannak rosszabb alfahímek a világon, én meg az iskolát vettem alapul, ahol, ha 100 mérnökre jut 1 douchebag, akkor 100 menedzserre jut 25.
Még egyszer mondom, nem érdekel mit tanulnak, amitől jó szakemberek lesznek(amúgy minden mérnök tantervének 10%-a ilyen GTK bullshit, ami alapján nem véletlen nézzük le a tantervüket), biztos jobb dumájuk van, menőbb főnökök lesznek, szuper prezentációkat nyomnak le és ettől jók, amikor egy mérnök sokszor introvertált, általában nem divatos, és nem brillírozik a prezentációkban, de tud alkotni, és ez a nézetbeli különbség oka. Sehol sem látsz orvosi képzést, bölcsész mellett mert nem illik össze, de kb. most ez van a BME-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Huawei Free Clip - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest