Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Londonban elfogyott az első 2000db Q10 másfél óra alatt. LINK
-
Inarus
addikt
Részletes Q10 teszt (angolul)
-
blade zte
őstag
válasz
Blasius0704 #36 üzenetére
9800 fáklyád? Ösember party?
-
válasz
Polarstar #33 üzenetére
Nah jah balkezesek előnyben, de amúgy nem vészes meg lehet persze azt is szokni, csak szokás kérdése, ez legyen a legkisebb baja egy telónak...
Az ár az már más tészta, de tény nagyon horror, és nem is értem, miért árazza így be a készülékeit a BB , bár biztos meg van az oka... -
ak76
senior tag
Elképzelem a 720x720-as kijelzőre optimalizált appok özönét...
Amúgy tetszik ez is,mint majdnem minden BB,de a konkurenciához mérten egy egy-másfél éves technológiai szintet akarnak csúcstechnika árban eladni,és ez nem biztos hogy nyerő lesz,mármint az eladások tekintetében. -
Mardor
tag
És az almáknak mennyi volt a kezdőáruk?
Mégis populáris lett és vitték/viszik mint a cukrot... -
válasz
Blasius0704 #26 üzenetére
Egyél néha más gyümölcsöt is...
Olyan egyoldalúan táplálkozol! -
Blasius0704
tag
Én kifizetném ha megtehetném...bár lehet azért mert kissrác korom óta vonzanak a berryk ...pár meg is fordult a kezem közt...úgy cirka 20 darab..
-
Ati1979
veterán
Omg!
Ez az ár nagyon húzós. Legalább 200 fonttal olcsóbban kéne adni, ha eladásokat akarnak produkálni.
Amúgy nagyon tetszene ez a telefon. Igen komoly gép. -
GeryFlash
veterán
végre vmi normálisabb akksi, bár ennél is lehetett volna combosabb, de lefgalább nem 1400-as
-
szépnek, szép, drágának-drága, de én nem értem, miért bal oldalra teszik a volume gombokat állandóan a BB-nél
, bár gondolom balkezes az ügyvezető
-
Az az érzésem, hogy ezzel az árral nagyon mellé fognak nyúlni.
A Z10-hez képest a Q10 nem olyan kifinomult. A billencses ráadásul mostmár rendre olcsóbb is, mint a magasabb multimédiás egybefon. -
Cyberpunk
félisten
Tetszik. De az árazás.
Nem lesz tucat telefon az kétségtelen.
Mondjuk a BB egykori RIM. Sosem az olcsóságáról volt híres. Ez van, akinek ez kell megveszi. A másik meg, hogy BB-t kevesen vesznek függetlenül.
-
fornettisuti
veterán
90ezerért sem venném meg
-
GabN73
addikt
válasz
littlelion21 #12 üzenetére
Most jöttek ki onnan...
(bánom is hogy nem volt felesleges 50-100 millám)
-
littlelion21
addikt
lol, 530 font...elmennek ezek a p.-ba
(vagy csődbe). -
saiyajin
senior tag
Remelem az elso horror arak utan beakciozzak az uj BB-ket. Jo mindketto szerintem.
-
gergobox
tag
Remélem hozzánk is eljut és nagyot fog esni az ára, mert ennyiért nagyon húzós.
-
blade zte
őstag
Ez is az áron hasal el. Egy sgx544 az mtk6589-be is van. Oké, hogy optimalizálás, de a samsung galaxy s4-nek sgx544mp3.
-
Sajnálom. Ez MARHA DRÁGA!
-
jacis
nagyúr
Nagyon tetszik ez a telefon. Már meg is nyomkodtam. A kijelző nagyon szép és jó benne. Csak annyi baj van velem, hogy megfertőztek a nagy kinelzők ami miatt már a 4,3-as kijelzőket is kicsinek érzem.
-
.mf
veterán
válasz
xperiasigi #1 üzenetére
Várjuk meg az első fecske mindig magasra húzott kezdőára után mennyit esik. Szerintem ez még csak azért ilyen magas, mert máshol nem kapható.
-
Koczó93
őstag
Az ára húzós de szvsz elég tetszetős. Főleg hogy alig van qwerty-s telefon, ilyen hw-el főleg.
-
xperiasigi
őstag
720x720 érdekes kijelző..
amúgy ez is rohadt drága lett..
pedig szép telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest