- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
püki
aktív tag
1. Mivel kártyafüggetlen a készülék, amilyen kártyát teszel bele, arra a hálózatra fog csatlakozni, országtól függetlenül. A családból többen kint vannak Németországban, vettek kint SIM-et belerakták a telefonba amit előzőleg itthon használtak(Alcatel, HTC) Telenor kártyával, és gond nélkül működik minden.
2.Ha nem létszükség a legfrissebb OS, akkor nincs gond, a 6-os teljesen rendben van.
3.Ezt hogy érted? Ha zavar le kell szedni róla
4.Én is a Partnerotól vettem, fóliás, "plombás" bontatlan gyári doboz, minden tartozékkal, nyugodtan vedd meg ott. -
BB9360
aktív tag
Találtam STV100-4-et amazonon. Mivel a gyerek főként Angliában használja, azaz az ottani hálózatok (O2, Voda, 3) valamelyikén a T-Mobile-os SIM-et, akkor ezek szerint az STV100-4 megfelelő neki, igaz?
Ráadásul bármennyire is ajánlott a Partnero, azért jobb, ha kinti a gari, nem? -
törölt tag
Nem minden kérdésedre tudom a választ, de néhányra igen:
2. Az, hogy megállt 6.0-án az Android a Priven, semmi komoly problémát nem okoz, minden általam használt app működik és frissül. Osztott képernyőd nem lesz, de a másik telómon, amelyiken van, soha nem használtam még
3. A kijelző tökéletes! Picit vedd le a fényerőt, amíg kényelmes nem lesz ránézni, ennyi.
4. PartNero abszolút AJÁNLOTT!!! Fórumtársról beszélünk, én is tőle vettem -
minek?:S
őstag
Heló.
1. Nem tudom, rábíznám valaki okosabbra.
2. Engem személy szerint picit zavar, mert N-ről léptem vissza és azért megéreztem, de havi biztonsági frissítések jönnek.
3. Én is féltem tőle, de mivel eddig is OLEDet használtam(S6 Edge), ezért a KeyOne és a Priv között az áron kívül a kijelző billentette egyértelmű oldalra a mérleget és engem egyáltalán nem zavar.
4. Én ugyanebben a problémában voltam, megkérdeztem itt fórumon is több helyen és FBon a Tech2-es csoportban és többen is mondták, hogy jó a PartNero és én sem csalódtam. Kommunikatív a srác(persze amíg eladnak valamit, addig mindenki), de elsőre megbízhatónak tűnik nekem is.
5. Átfutva a piacot nem találtam olyat amit vennék inkább helyette, nem tudom más mit mondana, én max használtan egy S6/S7 Edget vennék, de megvagyok elégedve maximálisan a PRIV-vel és nagyon szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest