Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Igen nekem személyes tapasztalatom is van a Playbook-ot illetőleg. Szerintem is nagyon jó gép.
Egy hátránya van igazából a kevés app. És ami komolyabb is az mind fizetős. 1 db fájlkezelőt nem láttam rá ingyen például. Bár majd a 2.0-val megoldódik ez is. Mondjuk arra kiváncsi lettem volna hogy, hogy fog menni ez az Androidos program futtatás. Igaz van már kint tesztverzió belőle, de hát az még nem a végleges. -
tib85
tag
az a baj,hogy itthon még sehol nem láttam. ipad-et kb bármelyik műszaki üzletben megtapizhatod,kipróbálhatod, de playbook sehol,mondjuk ez kb úgy egyben a BB-re érvényes.
USA-ban élő barátomat már ráállítottam,hogy ha lesz újra 200 dollárért a 16 gigás akkor azonnal vegyen nekem egyet. Mert annyit szánnék egy minőségi tabletre. Nekem nem kell,hogy telefon nélkül kezelje a leveleimet, őszintén szólva én ki is kapcsolnám belőle ezt a funkciót,hogy telefon nélkül is kezelje az emaileket. Az e-mail személyes adat,és ha kell hozzá a telefonom is,akkor az nekem inkább plusz egy védelmi vonalat jelent,nem nyűgöt. Amúgy is, egy BB-n még mindig könnyebb e-mailt írni,mint egy akármekkora kijelzőt csapkodni. A multitasking, a valós,nem ios féle ,egyszerűen bivaly. Meg úgy amit olvastam teszteket,nagyon dicsérik az egész tabletet. Persze nem itthoni teszteket kell olvasni.... -
Cyberpunk
félisten
Lényegében elég sokat, de sok hiányossággal. Nekem volt kemény 1 hónapig egy példányom. Azt eladtam, no nem azért mert szar. Hanem nem igazán vált be a külön tablet + okostelefon felállás.
Mondjuk ami gáz volt, hogy mkv-t nem tud lejátszani. Még csak fel sem ismeri. Viszont a rendszer multitasking része nagyon tetszett az Android/iOS/WP7 még csak a közelében sincs.
-
Miiiiiiii? Egész eddig nem volt benne?
Akkor mit tudott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest