Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
válasz
BMW-M6power #11 üzenetére
én se látok különbséget...
-
skajwa
senior tag
Eléggé hasonlít a Bold-ra.
-
törölt tag
válasz
végre találtak egy szép designt, szerintem nem baj, hogy ehhez tartják magukat.
mondjuk nem tudom mennyi pluszt hoz az érintőképernyő egy ilyen felépíŧéső telefonhoz. szerintem leginkább az árban látszik majd meg. nekem továbbra is a 8900 kéne leginkább, ha már BB. vagy a Storm, de csak wifivel.
-
Inarus
addikt
válasz
Ami bevált,az bevált...
-
BMW-M6power
tag
Mért van az, hogy mindeggyik blackberry majdnem ugyanúgy néz ki?
-
bendzso
senior tag
Először viagrát olvastam a Niagara helyett.
Szerintem jól néz ki a készülék. -
Dé
aktív tag
válasz
Depression #6 üzenetére
tudom. ismerem a G szériát az SE-nél
-
Dé
aktív tag
válasz
Ankhiszesz #3 üzenetére
na a Stormot tudom
akkor mégse vagyok elveszve , csak az ilyen qwerty bill.es érintősökről nem tudtam -
Dé
aktív tag
nem is tudtam hogy van érintőkijelzős BB készülék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Crackberry újabb részelteket árult el a hamarosan érkető RIM modellrél és a 4.7.1-es operációs rendszerről
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-17IKB - i5-7G I 8GB I 128SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest