- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én használtam BB-t még a régebbi fajtából, mert meglepő módon 2010 környékén skóciában majdnem minden fiatalnak az volt a fizikai bill miatt így gombokért tudtam egyet venni használtam. Nem sikerült megszeretnem, úgyhogy megvettem az első droidos okostelefonomat. Aztán a Z10 megjelenése környékén volt egy ilyen akció, ha beküldtél X appot a BB-nek akkor kaptál fejlesztésre egy Q10-et. A barátom mivel fejlesztő gondolta megnézi, de nem jött be neki, maradt az iOS fejleszténél és szintén elég olcsón odaadta nekem a Q10-et. Az se jött be igazán, valahogy jó jó csak kell a fenének.
Amúgy szerintem a kolléga úgy értette, hogy miért venne valaki ilyet, hogy pl én droidot azért szeretem mert jól testreszabható, tetszik, hogy igazi svájci bicska ráadásul ha valami nem tetszik felrakok egy másik launchert. Szifont mellett mondjuk a jól kiépíthető ökoszisztéma szól meg a "prémium" érzés. BB mellett régen volt a BIS vagy BAS vagy mit tudom én mi, meg a jó kis üzleti szolgáltatások, naptár, csevegő akármi, de ez mára már jelentéktelen, mert minden platform tudja és mint kiderült a BB sem olyan biztonságos már mint volt. Az, hogy próbáld ki majd meglátod nem érv.
-
dzsi23
addikt
Nem elmélkedek, csak kérdeztem valamit, de ilyen válaszok alapján nincs is min elmélkedni... komolyan, feltettem egy egyszerű kérdést, de egy darab normális választ nem kaptam. Bár, ahogy nézem, drfedayn válasza a leginkább helytálló.
(#36) l.sebestyen:
Nem mintha bármit is tudnál rólam, de ebben most igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest