- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
-
SÖ
addikt
"Remélem ez egy támogatott rendszer lesz ...„
RIM ígérete szerint még a 7.0-t is folyamatosan fogja fejleszteni, nem hogy a BB10-est. Alkalmazások szempontjából, meg ott a Droidos Marcet - ha minőségben nem is, de mennyiségben - biztos támpont. BB10 SDK-t már gég kiadták, tehát indulásra is lesz jópár saját app. Ha lesz rá fizetőképes kereslet, rá fognak kapni a fejlesztők, hogy ugyanazt több platformra is megírják.
-
-
dontdoit
tag
ez gyönyörű
-
Zé777
tag
Nekem a trackpad is hiányzónak tűnik így első ránézésre, de gyönyörűséges telefon...
A full touchos stílus nem illik nekem a BB világába, de ezek a qwerty telók a numero unóóók! -
Tótotto
tag
Hát srácok nekem valahogy nem jön be.Nekem hiányoznak a fizikai billentyük(hívás fel-le) a telefonról.Nekem a 9780 világa jön be.Sajnálnám ha minden qwerty-s telefon ilyen lenne,de lehet hogy megbarátkoznék vele.Már várom a januárt nagyon.Minden fajta telefon után a BB-n találtam meg ami nekem kell.De ha csak ilyen qwerty-s készülékek lesznek akkor sokáig marad a mostani(persze elötte azért lecsekkoljuk).
-
jacis
nagyúr
-
HUNPablo
tag
Ezt is profi precizitassal fogjak gondolom kesziteni . Bar nekem jobban tetszik a 9780 billenytuzete .
-
gzbotii
nagyúr
Erre azt tudo mondani: ez igen!
Sokkal BB-ebb es eletrevalobbszvsz mint a full touch kivitel -
culas25
tag
Még egy dologra kíváncsi vagyok. A teljes kijelzős telefonon való gépeléskor ugyebár van az a funkció, hogy kitalálja a szoftver milyen szót akarsz írni, felajánlja a billentyű fölötti kis sávban, és ha megfelel nekünk, akkor a gomb lenyomás után felcsúsztatjuk az ujjunkat, és máris kiírtuk az egész szót...
Na ha ezen a telefonon az a gombsorok közötti sáv is ilyen funkciót lát el (vagyis érintés érzékeny) akkor valószínűleg a világ egyik legjobban használható QWETY-jével állunk szemben. Ha nem, akkor szerintem egy hatalmas dobást hagytak ki a RIM mérnökei.
-
saiyajin
senior tag
Nekem is tetszik, tenyleg johetne video is rola. Bar szeretem a qwerty-s telokat, most mar inkabb egy nagy kijelzo kell, szoval az L-series jobban erdekel.
-
jacis
nagyúr
válasz
Horgasztomi #15 üzenetére
Bízom benne, hogy most már lesz pár videó erről is
Nekem ez a teló jobban bejön mint a qwerty nélküli. -
Horgasztomi
csendes tag
Az alcímben szereplő L-series kifejezés helytelen, ugyanis ez egy N-series.
Amit kaphatóak lesznek itthon tuti lecsapok az egyikre
De még mindeig gondolkodom, hogy melyik legyen...
Mindegyik nagyon tetszik és nagyon vonz a fizikai QWERTY, de még egyetlen promovideót sem láttunk a BB10 működéséről a fizikai bill.-es modellen. Mindenesetre nagyon várom őket és lehet hogy nálam ő lesz a befutó
-
tomistarkapi
tag
Azonnal lehet ide adni
-
HUNPablo
tag
Gyönyörűséges , gondolom bőven kiló fölötti árral
-
moleculez
veterán
Na vegre! Varom mar nagyon, gyonoru lett. Remelem a leheto legnagyobb kijelzot pakoljak bele, ami csak belefer. Kovetkezo telom
-
rep3at
őstag
Kifejezetten tetszik, már várom a tesztet róluk
-
daniel909
addikt
ha az iphone-t kicsinek tartják az emberek akkor ez?? egyébként tetszik, csak nem tudom mennyire lehet kényelmes használni így a kijelzőt.
-
eventus
veterán
Full-hd kijelzos telok.. az kell, mas nem fontos
nekem meg a 720p is sok
-
Greentea
senior tag
Szép telefon.
A súlyára kiváncsi vagyok. -
Cyberpunk
félisten
Szerelem első látásra.
De a touchpad és a híváskezelő gombok elhagyásáért jár egy fekete pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest