- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Te milyen tech demoról beszélsz? Lásd felettem: a Dota2 már márciusban futott a Source2 kódútban, mégpedig az új API-n. Az csak egy dolog persze, hogy nem sokkal előtte promózták a Source2 ingyenes licenc lehetőségét…
A nagy nyílt terek, időjárás, napszakok, domborzat, növényzet, folyók, összedőlő épületek, stb hol vannak?
Portal2?! Most lehet kérdezni hogy jön ide… csak úgy, hogy szerintem az új motor 100%. -ig visszafelé kompatibilis…
A GTA pedig soha sem volt PC-s, csupán PC-re is portolták, ráadásul a GTAIV óta van multiplayer támogatása…
A Duke Nukemről is sokszor felröppentek, hírek, hogy már kész van meg hasonlók.
Forever?! Kész is volt az már 2006-ban, úgy is hagyták megjelenésig sajnos…
-
Keeperv85
nagyúr
A korábbi komennted alapján rajtad pedig az látszik, hogy nem követed naprakészen az eseményeket: kész van az új motor hónapok óta!
Ki mondta, hogy nem lesz kooperatív mód, ami a Portal2 alatt futó kód is lazán lekezelt?! Ki mondta, hogy nem lesz egyéb multi móka, ami miatt sokan vennék…
Kalózkodás?! Kérlek a HL2 egy az egyben kikerült a netre megjelenése előtt! Minden idők legsikeresebb s.p. pc játéka… nem érzed paradoxnak kissé?!
-
Mi hálózatot csináltunk az utcában,és ott nyomtuk,alapjáték volt a Half Life+a CS de single -vel is eltököltem hónapokat,aztán ha végig ment akkor ujra,áprilisba voltam lan party-n,a Half Life 2 Death Match-l,kezdtünk,pedig voltak 8-10 év körüli kis fiuk,és azok is élvezték,szóval aki belekóstol azt rabul ejti
-
-
wjbhbdux
veterán
A Valve-nál minden project kidolgozására korlátlan pénzmennyiség áll rendelkezésre, az elmúlt években a VR hardver fejlesztéshez pl saját gyártósort telepítettek az irodáikba, hogy ne kelljen külsős cégekre várni a prototípusok elkészítéséhez. A Source2 engine pedig már be lett jelentve pár hónapja, UE4 és Unity mintájára ingyenes lesz. Előbb-utóbb lesz saját játékuk is rá.
-
Ez nem teljesen igaz.
Valóban népszerűek a multi játékok, de egy jól megcsinált single játékért a mai, 2015-ös gamer társadalom sem sajnálja a pénzt
A kalózkodás meg már alaposan lerágott csont.
Maradjunk annyiban, hogy aki meg akarja venni az adott játékot, az megveszi, aki meg nem, azt 30 féle DRM sem fogja visszatartani, illetve az így se úgy se veszi meg.Szerintem a Half-Life 3 már önmagában akkora húzónév, hogy rengeteg ember venné meg eredetiben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged