Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
kchris78 #134 üzenetére
Pedig ezert mar nyugodtan kaphatna. Elvegre nem jelzett semmit csak mikor eszrevette, hogy mi ujsag abbahagyta a "tesztelest". Mondjuk az megdobbento, hogy mennyire nem vettek komolyan azt, hogy mennyire serulekeny a rendszer. De kicsit az uzleti resz mindig is ilyen volt.
Mivel most mar irrelevans (elkoltoztettek) azt is le lehet irni, hogy regen az Adatparkban (Petofi S utca) a hosting Vlan-rol ra lehettet latni a lakossagi kabelnet halozatra. Mikor ezt tok veletlenul kideritettuk egy magan celra tartott geprol (ami ugyanugy az ugyfelek gepei kozott lakott) es szoltunk ugyanigy elbagatelizaltak.
-
Snoop-y
veterán
Nem alltal veluk kozvetlen viszonyban mert a T-Systemsnek semmi az egegyadta koze nincs a Telekom altal uzemeltetett lakossagi rendszerekhez. A fejlesztes is teljesen kulon mukodik es a Telekomnal mi komolyan vettunk minden ugyfelekkel kapcsolatos rendszert es szerintem barki aki most is ott melozik fel van haborodva azon amit az Enterprise szegmens csinalt.
-
Snoop-y
veterán
Nem minden esetben respektaljak ezt ne aggodj:
Karacsonykor rendeltem pot akkut plusz lencse tisztitot a fenykepezomhoz.
Akku meg is erkezett aztan masnap eleg nagyot dobbenve a futar a kezembe nyomott egy baszom dobozt.
Elsore meg annyira nem volt gyanus mert a HP is oriasi dobozokba kepes csomagolni akar egy csavar alatetet is de mikor kibontottam mar lattam hogy valami nem stimmelt. Egy uj olympus fenykepezo gep volt plusz akkuval egyeb kiegeszitokkel. Felhivtam oket hogy valami bibi van en nem ezt rendeltem (ha nem teszem sose jonnek ra, hogy mas cuccat nekem postaztak ki.) £500+ rol beszelunk. Szepen visszament futarral az egesz. Annyit sem mondtak hogy bikmakk. Azutan koszontek meg, hogy irtam roluk egy negativ review-t mivel elcsereltek a csomagot aztan a szamlazasi cimre kuldtek a hianyzo dolgaimat. En csak a szerencsetlen csomagolo miatt kuldtem vissza az egeszet mert bar mindenki hibazik tuti levertek volna rajta az arat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest