- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zOMG
csendes tag
Nem tudom minek pattogni hogy parasztvakítás neked igazából nem kerül pénzbe plusz egy funkció aki okos hogy ha meg ha nem ismeri fel mi van nézzen utána vagy olvasson rendesen hogy vagy feloldóminta vagy kódot kér...
-
wozzy
tag
parasztvakitas. kivancsi vnek hanyan hasznaljak ezt a funkciot.teljesen ertelmetlen szvsz
-
sz.gabor11
tag
Semmi értelme
-
T0rnad0
addikt
A feloldómintát miért nem keresztezik az arcfelismeréssel? Rángathatnád a fejed, hogy lerajzold a mintát
-
kiskaktusz
addikt
Emlékszem, amikor Pheke szórakozott PH!TV-ben hasonlóval, csak egy notin
Jó kis adás volt...
-
Liudvikas
tag
-
Fancy-boy
addikt
Már nem tudnak mit kitalálni
-
catroot
veterán
Parasztvakítás.
-
CoolBoy323
nagyúr
nem arcot ismer fel a szó szoros értelmében, hanem az arcon "húz" vektorok, és azokat hasonlítja össze! pl: szemöldökök dőlésszöge, távolsága, szem-szemöldök táv stbstb
legalábbis én így gondolom, mert a biztonságtechnikában az arcfelismerés így működik, és szerintem jelen esetben is erről van szó!
nyilván, lehet szabotálni, mert ez még messze áll a biztonságtechnikában alkalmazottaktól, de egynek elmegy! szerintem ötletes dolog, és biztos h a fejlesztésben el lehet jutni a nagyon jó FAR és FRR értékekhez (téves elfogadás, téves elutasítás)
-
Cathulhu
addikt
válasz
Brutális eb #4 üzenetére
Igen, hiszen valakirol egy szembol keszult jo minosegu pislogos videot pont ugyanolyan egyszeru beszerezni mint egy facebook profilkepet... Atyam
-
Darahian
tag
Akkor ha jól pofán vág valaki, még a rendőrséget sem tudom hívni, hm? Ciki.
-
Lacci77
tag
válasz
hülyegyerek #10 üzenetére
Nálam működik. Nem old fel más arcára. Szürkületben az enyémre sem.
Galaxy S2 4.0.3 -
s_mobile
csendes tag
Ez meg relative uj dolog mobiloknal, ez is fejlodik folyamatosan.
ICS eseten valahogy be lehet allitani ketszintu vedelmet, hogy a Face Unlock utan mindenkeppen kerjen egy jelszot vagy egy unlock pattern-t is?
Azert preferalnam a kettos vedelmet, mert eleg gyorsan el lehet lesni a jelszot/pattern-t.
Persze mindenkeppen kell egy kivalto jelszo is, ha nem megy a face unlock. -
raper
senior tag
válasz
hülyegyerek #10 üzenetére
Lehet közös felmenőkkel rendelkeztek?!
-
rankesz
veterán
válasz
Brutális eb #4 üzenetére
DNS minta, mint nem is tudom melyik filmben, hogy rá kellett lehelni a szenzorra...
-
hülyegyerek
addikt
Kipróbáltam azt a cuccot, és működött is, csak egy kicsit koppant az állam, mikor odaadtam egy haveromnak, és az ő arcával is feloldotta a képernyő-zárat...
Szóval ennyit a biztonságról. -
iknight
senior tag
válasz
Willhunting #3 üzenetére
Csak azért nem mind1, hogy a feltöréshez képzett szakember kell vagy bárki meg tudja csinálni... Mert azért az nem terem minden bokorban, és kisebb a valószínűsége hogy az ellopott telefon oda kerül...
-
Lacci77
tag
válasz
Willhunting #3 üzenetére
Azért nem minden zár oldható olyan könnyen.
http://www.wired.com/threatlevel/2012/03/fbi-android-phone-lock/
http://androlib.blog.hu/2012/03/16/a_het_ev_sztorija_droid_vs_fbi -
lacix76
őstag
Sötétben is müködik az arcfelismerés?
-
törölt tag
Chuck Norrisnak, Steven Segalnak tudom miért nem Androidos telója van.
-
Brutális eb
addikt
""hiszen egy videófeltétel"
Ennyi.Next idea?
-
Willhunting
aktív tag
Nem is értem miért kellene olyan biztonságosnak lennie ennek a funkciónak? Ha valaki le akarja nyúlni az adatokat az ellopott mobilodról, akkor lehet rajta akár milyen biztonsági kód vagy zár. A többi biztonsági zárat is meg lehet kerülni, ha valaki nagyon akarja. A gyors és kényelmes feloldás a lényege szerintem.
-
Jó ötlet tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó készülékeit ezentúl nem lehet a felhasználóról készített egyszerű fénykép segítségével feloldani.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest