- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
nickedez89 #87 üzenetére
"Még sosem hallottunk/láttunk olyan hírt, hogy több ezer ember adatait szerezték meg bizonyos támadók a PayPal feltörésével ugye?
"
Én a magam részéről nem emlékszem ilyenre.
-
dabadab
titán
válasz
dilajoska1 #61 üzenetére
Igen, ennyit írtak, de ez édeskevés, ennyi erővel azt is írhatták volna, hogy "van valamiben valami hiba", kb. pont ugyanakkora lenne az információtartalma.
-
dabadab
titán
válasz
dilajoska1 #59 üzenetére
Tudnak arról, hogy van valami, konkrét technikai részleteket nem hoztak még nyilvánosságra, evvel még semmit sem lehet kezdeni.
-
dabadab
titán
válasz
#86973952 #48 üzenetére
"Arról szól, hogy megtaláltuk, meg lesz oldva"
A megoldásnak része lenne az is, hogy ezután a gyártók frissített OS-t adjanak ki a telefonjaikhoz. Szerinted 90 napon belül ez is meglesz?
"Ja én ne ROOT -olj..."
Ez nem tudom, hogy jön ide, ez a hiba konkrétan arra jó, hogy bármilyen app root jogokat tudjon szerezni magának, vagyis a rootolás jelen esetben nem kockázati tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest