- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
vagyis autóbalesetben meghalni nem ok, de az rendben van, hogy te magad is hozzájárulsz a légzőszervi megbetegedés kialakulásához.
bitpork: valóban nem követem napi szinten a szaksajtót, nekem ez maradt meg. nem vagyok idealista, tudom, hogy a benzines is termel mikrorészecskét.
azt továbbra is fenntartom, hogy:
- euro 6 alatt elég sok autó van használatban, nincs mindenen részecskeszűrő.
- a magyar használtprémiumos körökben azért elég sokszor fordul elő a drága alkatrészek meg nem vétele. nem mondom, hogy mindenki így tesz, de azért az összes németből behozott autót ha megnézzük, lesz bőven olyan, aki nem megveszi a részecskeszűrőt, hanem a Józsi kifúrja neki
- érterm, hogy a benzines és a villanyos is termel szállóport, nem kérdés, hogy még a biciklizés is rendelkezik valamilyen környezeti lábnyommal. de nehogy már a belsőégésű motor ÉS annak a fékpora összevethető legyen egy villanyautó részecsekibocsátásával -
törölt tag
Figyelj, én nem a tekintélyemért harcolok. Senki sem állítja, hogy a benzines vagy az elektromos autó tejesen tiszta, utóbbi mondjuk annyiban biztos tisztább, mint bármilyen belsőégésű motoros jármű, hogy a felhasználás helyéről arrébb viszi a károsanyag kibocsátást.
Én nem erről írtam.
Hanem a modern dízelek által kipufogott, gyakorlatilag szűrhetetlen mikro-koromreszecskekrol. Egy nem mai cikk a totalcarrol:[link]
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy betarthat a te autód akármilyen normát meg gyári értéket, attól még durván rossz lesz a hatása és sem mérni nem tudod, sem tenni ellene. Slussz.
-
törölt tag
Mindig mindenki ezzel jön. Én nem hoztam fel a villanyautozast, de kapjunk már a fejünkhöz! Hogy lehet a fékport a modern, extra kis befecskendezés adaggal dolgozó dízel által kibocsátott mikroreszecskekhez hasonlítani, meg a NOx meg a többihez...
Értem én, hogy a gyári értékeket lehet hozni jó karbantartassal, de attól meg a modern dízel _sose_ lesz tiszta, illetve ha trollkodhatok is, pont a VW csoport bizonyította nemrég, hogy lehet papíron akármilyen kibocsátási értékeket hozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest