- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Itt borsodban, ha egy millió alatti autót kell eladni, akkor sajnos az érdeklődők 80-90%-át ők teszik ki, ez egy ilyen dolog sajnos, el kell fogadni, hacsak nem akarod kizárni élből a vevők 90%-át.
Ha viszel magaddal egy embert, akkor már nem mernek annyira ugatni. Ha meg ő is egyedül jön akkor nincsen kérdés, általában nem szokott lenni probléma. -
freeknight
őstag
Barátod csak ott követett el hibát, hogy betolta azt az ezeröccá eurós poént, ezeknek ilyeneket nem lehet, mindent szó szerint vesznek. Ha ilyen alakokkal beszélünk, tagoltan, egyszerű tőmondatokkal kommunikálunk, nem szabad fárasztani őket
Én is adtam el pár autót már, ismerősök sokszor engem bíznak meg, mert nekem van erőm ezekkel a véglényekkel foglalkozni, tősgyökeres borsodi vagyok, sajnos én mondhatni ilyen alakokkal nőttem fel
Főleg a millió alatti autókkal van a baj, azokra szinte csak tesók jelentkeznek errefelé.
Telefonon ezekkel minimálisra kell szorítani a kommunikációt, ha már a kocsi mellett van, kézzel-lábbal lehet velük boldogulni legalább.
Ha előkerül a "mennyi a vége?" szöveg, akkor én egyszerűen bemondom a hirdetésben látható árat forintra pontosan, ennyi, én magamtól ki se ejtem a számon az alku szót, mert onnantól kezdve ez beragad nekik szövegkörnyezettől függetlenül, és csak felbolydítod vele a méhkast. Ha ezután nem rakja rám köszönés nélkül a telefont, hanem azért megkérdezi, hogy nem is engedsz semmit az árból akkó'?, erre el szoktam mondani, hogy bármiféle alku csak az autó mellett, pénzzel a zsebben lehetséges, ezt 10-ből 5-en általában megértik.
Személyes találka már más kérdés. Kedvencem, hogy a legtöbb, bár hiába beszéli le, menet közben meggondolja magát, és jó esetben fél órával a randi után érkezik, vagy tol egy telefont, hogy bocs tesa, mégse kell a kocsi. Már ezt is megtanultam, telóban mondom, hogy a jelzett helyen 10 percet vagyok hajlandó várni rá, ha nem hív, ezután már oda se jöjjön, tiltom is a számát. Ha hallom, hogy type-C emberkék jönnek, szigorúan csak társaságban várok, volt már rá példa, hogy mivel nem engedtem el a helyszínen a vételár 50%-át mert csak, még rendesen nekem álltak
Van ezekkel baj rendesen na.Egyébként nekem személyesen legjobb tapasztalatom a nepperekkel van, a legtöbbje még csak ki sem próbálja az 1 milla alatti kocsit, lealkuszik valamennyit, kezembe nyomja a lóvét, aztán kalap-kabát. Ezek nem is szoktak utána többet keresni, ami már megint másik történet
Minél olcsóbb a kocsi, annál nagyobb az esélye, hogy 1-2 nap múlva tajtékozva hív fel a vásárló, mert valami kopó dolgot cserélni kellet rajta
. De ezeket már csak leépítem, legtöbbje csak utólag akar alkudni az árból, bepróbálkoznak az agressszív stílussal, sok tapasztalatlan ember meg megijed tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged