- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Nem hülyeség, de nem biztos hogy jó dolog ott tárolni minden személyes dolgot, a jegyzeteidet nem kell féltened, de mondjuk céges papírokat, személyes fotókat stb. meggondolandó, hogy felrakj. És a hozzászólások általában erre irányultak, nem pedig arra hogy a felhő en bloc sz*r
-
GeryFlash
veterán
válasz
#32839680 #94 üzenetére
Nem tudom, én sem foglaltam ebben állást, engem is tud idegesíteni a sok összeesküvés elmélet, de példéul vannak félelmetes dolgok, például ha a kormány (nem a magyar, bármelyik) be akar vmit kameráztatni, akkor elhinti szépen a sajtóban, hogy hopp ott magas a bűnözési ráta, és az emberek ettől a félelemtől képesek saját jogaikat eldobni, és szinte kérik, hogy kamerázzák be a környéket, ezzel is csokkíntva a saját jogaikat. Persze a legtöbb embert ez nem érdekli, ha ő nem bűnöző, akkor csak tessék.
De például a legtöbb Illuminati-s elméletekkel ki lehet engem űzni a világból annyira nem vagyok rá vevőA cloudnál is lehetb olyan tartalmat feldobni, ami mondjuk nem terrorista vagy pedofil tartalmú, hanem egyszerűen csak jogvédett.
-
GeryFlash
veterán
válasz
#32839680 #92 üzenetére
Nem is szoktak átmenni, azért voltak itt az idők alatt ban hullamok és azért 2013 a lapcsaládon nincsenek ilyen szintű hszek, mégis megy néha a banhammer, mert aktuálpolitizálás van normál hangnemben, de azt sem lehet ugye...
Az hogy ki miben látja az ördögöt az meg mindenkinek a saját véleménye. Én speciel még nem döntöttem el, hogy hova álljak ebben a kérdésben.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Stauffenberg #28 üzenetére
+1, maximálisan egyetértek Veled, én sem szeretem az összeesküvés elméleteket, de kti zavar, hogy vki óvatos akar lenni?
A baj, hogy a lapcsaládon már ez a hozzászólás is politizálásnak számít...
De a kedvencem, amikor nem vagyok 3-4 napig online hála égnek, és olvasom hogy It cafén írnak egy cikket, hogy a Tmobile azért emel árakat, mert a kormány hozott xy rendeletet... Itt hogy a francba várják el, hogy ne politizáljon az ember? Esküszöm költő legyen a talpán aki ehhez metaforákkal és hasonlatokkal politikailag független véleményt tud írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bluetooth hangszórók
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest