Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
ok, így értem.

akkor sorban az újabb gondolataim.
én konkrétan felhő, stb ellenes vagyok élből. ez asszem világos.
2 hdd-m és 1 ssd ment már úgy tönkre, 1 pillanat alatt, hogy nem volt hdd sentinel előjele.
a 2 hdd user error, (tápolási probléma), 1 ssd megfejthetetlen okból, (vezérlő chip?).beteges adatmentő vagyok. (igaz, egyre hanyagabb.)
backup image-eket készítek az os-ekről, és arról a pár gb fontos, saját adatról, (nem torrent média, hanem amiben saját meló van, képek, szerződések), többszörös másolatot készítek.
régieket sem szeretem törölni, mert már jártam úgy, hogy a file(ok) úgy néztek ki, mintha épek lettek volna, csak éppen nem voltak azok, nem nyílnak meg. mentem régebbi mentéshez.
lokálisan is elhelyezek máshová mentéseket.
-> hát ez az illetéktelen kézbe kerülést is elősegíti. pl. betörnek máshová, ahol a winyó, od van.
vagy ellopják pl. a telómat. pf.
de ezekhez fizikális meló kell. nem csak egy online bütykölés, amit észre sem veszek, csak sokkal később...
de ez akkor is kevésbé bosszant, mintha egy előre elkészített terepre, önként hajtanám igába a fejem.
a többség sajnos ugye pont ezt nem látja előre, és még védi is a megoldásokat.****
a legszebb.
jót mulattam.
click online. a tv műsor.
van lehetőségünk egy alkalmazásra.
letesztelhetjük, mennyire biztonságos az általunk kitalált biztonsági kód.
hatalmas ötlet az kódlopásra.
egyébként emberileg teljesen megértem a folyamatokat.
az informatikai biztoságban fejlesztők jelentős részének a dolga az, hogy elhitessék velünk a különböző titkosítási rendszerek "jó ideig való feltörhetetlenségét".
de ezek mindig megdőlnek, de legalábbis gyengülnek.
és akkor ott a humán tényező, ami ezeket nullára redukálja. (remélem nem kell sorolnom.)ingatlanközvetítéssel is foglakozom. mi is elhitejük a megbízókkal, hogy szükség van ránk. és ez részben így is van. de pl. 30 évvel ezelőtt nélkülünk is tudtak az emberek adni és venni. egyszerűen erőszakosan kitermeltük azt, hogy ne lehessen megkerülni minket.
na. ez pont így van az info biztonsággal, csak hát ez elég eléggé elletmondásos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest