- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
#98593280 #92 üzenetére
Ok, akkor máshogy mondom. Először is: Nem személy szerint Neked címeztem,(ok, ez hiba volt, hogy a hsz-edre ment a válasz).
Viszont: Itt nem arról van szó, hogy ki mit használna ki, és azt a teljesítményt milyen gép összerakásával hozza ki a legolcsóbban stb..Ha az lenne, hogy u.annyi pénzért AMD vagy Intel..de itt szó sincs erről. (ha az lenne akkor az emeberk 99%-nak a jelenlegi gépüktől lényegesen szarab gépük lenne, hisz kva kevesen használják ki..-ill. játékra, de aki ezért vesz drága gépet.tegye)
Gondolom Te se szem.szerint Nekem szántad a hszt. Én is kipróbáltam már mind2 oldalt bő 15 év alatt..s 1-2 hetente befut egy AMD-s meló, nem erről van szó. Azt is aláírom, a mostani AMD-s rendszerekkel nem vagyok naprakész sem, de 1xüen nem érdekel. Ha gépjavítás..megteszem mert kell a pénz, de új gépeknék én sose rakok össze AMD-t, le is beszélek mindenkit róla, mert én nem szeretemÉpítsen neki (potenciális vevőnek) más. Így inkább matradnak az Intelnél. Azt meg döntsem már el én, hogy mi tetszik, miben bízom, mi szimpatikus. Ha 100FT-ért lesz majd kendermagos AMD..akkor se veszek, ez tuti, u.úgy mint ahogy sose lesz Kolompár nevü ismerősöm se..
Én, s az itt hszólók se járogatunk AMD-s topikokba fényezni az Intelt, itt is csak ez kellett volna..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Trollok komolyan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest