- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
A "szia, mizujs?" kérdésre a szóhasználat miatt sokan TÉVESEN asszociálnak és eszükbe sem jut, hogy egy jóleső gesztus révén valaki tényleg kíváncsi arra, hogy éppen hogy vagy. Gondolom ha két mondaton keresztül fogalmazná meg, egyből más lenne a helyzet. Az írás alapján (meg ne sértődj ezen) olyan, mintha egy robot lennél, aki csak hasznos információ láttán kezd bele egy beszélgetésbe. Mondjuk lehet válaszolni is, visszakérdezni, tényleg nem sok idő. Oké, értem én, hogy idő, de gondolom Te is érted a másik oldalát.
Az íráson jót mosolyogtam, elég egyoldalú és az ég világon semmi értelme sincs, tele van közhelyekkel és még sorolhatnám. Révén, hogy fiatal vagyok és hasonló korú partnerekkel rendelkezem, a szóhasználat miatt szerintem törölhetném a 90 százalékukat. Ha valaki így ír, arról sokaknak (megint csak tévesen) csak annyi jön le, hogy az illető.. (hogy is mondjam?) nem túl értelmes. Ennek szintén nincs semmi köze ahhoz, hogy milyen vagy. Mindenkinek voltak ilyen apróbb "hülyeségei" amikor fiatal volt, korral jár. Ennek a generációnak éppen ez.
Amit én személy szerint iszonyatosan nagy hibának tartok az az, hogy van egy-két ilyen önjelölt "okostojás", aki a fentebb említett tulajdonságok miatt bárkiről megmondja a frankót. Ez nagy hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- További aktív témák...
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest